Voor schatzoeken hoef je tegenwoordig niet meer je huis uit, want er bestaat zoiets als Marktplaats! Het is online de beste plek om tweedehands spulletjes op de kop te tikken en je kunt dat gewoon doen vanaf je computer. Miljoenen mensen struinen Marktplaats af naar mooie schatten. Ook Rebecca en haar man Richard waren aan het schatzoeken op Marktplaats en vonden een piano!

Bron: Rebecca Havermans

Wie is Rebecca?

​Allereerst stel ik Rebecca even aan jullie voor! Deze dame is 27 jaar oud en al anderhalf jaar mag zij Richard haar man noemen. Het getrouwde stel woont onder de rook van Rotterdam. In het dagelijks leven is Rebecca juf van groep 1/2. Daarnaast maakt en plaatst ze foto’s van haar interieur op Instagram. Je kunt haar vinden onder de naam @interieurbyrebecca.

Bron: Rebecca Havermans

He’s the piano man

​Rebecca miste nog iets in de ruimte en wilde die graag opvullen. Haar man wilde graag een piano. Dus een simpele conclusie: er moest een piano komen ter opvulling van de ruimte. Het schatzoeken op Marktplaats duurde echter niet heel lang, want al snel kwam Richard een piano tegen op Marktplaats. Van tevoren was al bedacht dat deze Marktplaats schat een plekje moest krijgen tegen de korte blauwe muur in de woonkamer. Daar staat de piano nu ook te pronken.

Bron: Rebecca Havermans

Mooi turquoise is wel lelijk

​De Marktplaats schat werd gevonden op een half uurtje rijden, maar er moest speciaal een busje gehuurd worden om de piano te kunnen vervoeren! Eenmaal thuis werd de piano nog door Rebecca onder handen genomen, want de piano had een turquoise kleur die totaal niet bij de woonkamer paste. De juf heeft zelf de vondst opgeknapt. Ten eerste moest er geschuurd worden en vervolgens geverfd. Ze koos ervoor om de piano in dezelfde kleur als de muur te verven. Hierdoor valt de piano niet teveel op, maar toch springt het item er wel uit. Grappig feitje is dat alle vrienden en familie de piano goed bij ons huis vinden passen, maar dat er niemand piano speelt.

Bron: Rebecca Havermans

Karin

Karin

24 jaar | styling op de halve m2 heldin | TOP Blogger Wonderewoonwereld.nl | Zwart-wit-hout en bloemen&planten | ABN schrijvende achterhoeker | Karin op Instagram

Heb je zin om meer te lezen? Dan is dit iets voor jou!

Vitrinekast voor elke interieurstijl

Vitrinekast voor elke interieurstijl

Een vitrinekast is de beste plek om je spullen op te ruimen zonder ze te verbergen. Het oude servies van oma, je verzameling keramiek, je mooiste textiel of de glazen voor je wijnavondjes met vriendinnen. Ze vinden allemaal een plek achter glas en verdienen die...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!