Vintage en retro items vind je zowel op Marktplaats als in de kringloop. Hoe leuk is deze blog, waarin we een combi hebben zien de wand van een Marktplaats schat en een kringloop vondst! Hoe goed passen het hert en de bok bij elkaar! Dat bewijst maar weer dat je met een goede speurneus te tofste dingen kunt vinden die je ook nog eens met elkaar kunt combineren en Evelien laat zien hoe!

Bron: @aan_de_singel

Even voorstellen

Vandaag neemt Evelien ons mee op avontuur, maar eerst stel ik haar even voor! Deze mevrouw is 38 zomers jong, getrouwd en moeder van Julia (6 jaar) en Lars (3 jaar). Ruim een jaar woont zij nu in Purmerend. Evelien werkt als inkoper bij een overheidsinstelling, maar is ook graag thuis. Het proces van verbouwen en inrichten van haar huis vond ze leuk om te delen op Instagram en zo is haar account @aan_de_singel ontstaan.

Bron: @aan_de_singel

Bokkenkop

Al een tijdje liep Evelien in haar koppie rond met het idee om twee dierenkoppen aan de wand te hangen. Drie maanden lang duurde haar zoektocht via Marktplaats en kringloop, totdat ze plots bij de Wetsfriese Beurs tegen ā€“ niet letterlijk natuurlijk ā€“ de kop van de bok aanliep! Deze moeder bedacht hoe multifunctioneel een kinderzitje in de auto is en reed met de bok in het kinderzitje nog 25 minuutjes naar huis. Nieuw kost zoā€™n kop al gauw 45 tot 50 euro, maar deze koopjesjager betaalde er maar 7,50 voor!

Bron: @aan_de_singel

Hertenjacht

Natuurlijk moest er hoe dan ook een tweede dierenkop bij komen, dus werd er gespeurd op het internet. Na enkele weken was de jacht op het hert geslaagd! In dezelfde plaats als het eerste beeld, stond nu ook een hertenkop te koop. Zo praktisch als de inkoper is, heeft ze eerst de afmetingen even nagevraagd. En warempel, dit beeld paste perfect bij de bokkenkop! Dit beeld was ook nog zo goed van kwaliteit en omdat Evelien bang was dat de kop zou breken, heeft ze hem tijdens het ritje naar huis op schoot gehouden. Ook deze kop kost vanzelfsprekend zoā€™n 45 tot 50 euro nieuw. Nu was het een koopje voor 15 euro! Leuk om te weten is dat deze Marktplaats schat opgehaald werd bij een echt stel verzamelaars. De man sloopte autoā€™s en de vrouw spaarde interieuritems.

Bron: @aan_de_singel

Perfecte match

Hoewel de bok en het hert beide ergens anders vandaan komen, passen ze perfect bij elkaar. Dat vindt Evelien echt uniek aan haar schatten, die nu boven de eettafel pronken. Ook vrienden en familie waren enthousiast: het past immers perfect bij de stijl in huize Evelien!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!