Het bezoeken van kringloopwinkels is niet voor iedereen weggelegd, want het is best een intensieve bezigheid. Sjokken door de winkel, dingen opbeuren en bekijken, maar bovenal krijg je ontzettend veel indrukken binnen. Gelukkig is er voor de vintageliefhebbers die wat minder energie hebben de wonderlijke wereld die Marktplaats heet! Ook Marlies shopt graag via Marktplaats en scoorde er dit leuke kastje!

Bron: @liezih

Laten we kennismaken

In deze blog neemt Marlies ons mee op haar Marktplaats avontuur! Marlies is 32 jaar en ze woont in Noord-Brabant. Ze werkt als arts, maar is helaas door ziekte al een tijdje uit de running. Maar Marlies is niet stil gaan zitten en doet nu als vrijwilliger gesprekken voor Slachtofferhulp. Dit vindt ze dankbaar werk en ze is blij dat ze zo haar steentje kan bijdragen aan de maatschappij. De Brabantse houdt van gezelligheid en spreekt graag af met familie en vrienden. De laatste jaren heeft ze haar creatieve brein laten werken en hobby’s gezocht die ze vanuit bed kan doen. Zo ontwerpt Marlies kaarten, monteert ze filmpjes en maakt ze persoonlijke kadoboeken. Ook films en series kijken is een hobby van Marlies. Sinds een aantal jaar begeeft zij zich ook op Instagram, waar ze interieur- en cadeau inspiratie opdoet en deelt met haar volgers!

Bron: @liezih

Geen twijfel mogelijk!

De 32-jarige vindt het heerlijk om rond te kijken op Marktplaats. Toen ze dit kastje tegenkwam heeft ze geen moment getwijfeld en het alvast gekocht voor een aanstaande verhuizing! Het is dus grappig dat Marlies het kastje al kocht voor ze wist waar ze naartoe zou gaan verhuizen. Ze zou er hoe dan ook voor zorgen dat het kastje ergens kon staan in het nieuwe huis! Het exemplaar staat als sinds de verhuizing op dezelfde plaats in de woonkamer, maar de creatieveling wisselt de decoratie steeds af. Oh trouwens, de gereedschapskist kreeg Marlies gratis van een familielid. Wat een geluksvogel!

Bron: @liezih

Zoekstraal

Marlies had een zoekstraal ingesteld op Marktplaats, waardoor ze het kastje 15 kilometer verderop vond. Ze reed er met de auto heen en kwam terecht bij een jong gezin, die het kastje als commode hadden gebruikt. Het rook zelfs nog naar de babyproducten! De verkopers hielpen Marlies om het kastje in de auto te laden en het paste gelukkig.

Bron: @liezih

Stoer én schattig

Het kastje hoefde niet opgeknapt te worden, dus de Brabantse liet het kastje zoals het was. En dat was een goed besluit, want zowel in real-life als op Instagram krijgt Marlies veel leuke reacties op haar Marktplaats schat. Het is een kastje waar je veel kanten mee op kunt. Mensen vinden het kastje dan ook stoer en schattig tegelijk. Marlies heeft het kastje nu 6 jaar en raakt er niet op uitgekeken! Dat is dan ook een hobby van Marlies: het huis inrichten met een beperkt budget. Bijna alles in haar huis is dan ook van Marktplaats, kringloopwinkels of familie. Niet alleen goedkoop, maar vaak ook origineel. En soms vind je dan zo’n schat waar je jaren later nog helemaal blij mee bent!

Bron: @liezih

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!