Opbergmanden zijn dé oplossing voor jou als het jou en je huisgenoten steeds weer lukt je opgeruimde huis binnen een mum van tijd te veranderen in een rommelige, onrustige omgeving. En de mogelijkheden zijn eindeloos. De verschillende materialen, modellen en stijlen zorgen ervoor dat er ook voor jou een mand te vinden is. Met opbergmanden vind je je spullen gemakkelijk weer terug en houd je je huis overzichtelijk en netjes. Voor elk opbergprobleem is er een passende opbergmand. Dus vanaf nu geen geklaag meer over spullen die kwijt zijn, want we gaan meteen aan de slag.
Bron: dailycappuccino.nl

Opbergmanden voor ruimtewinst

Er zijn opbergmanden in allerlei verschillenden soorten, maten en materialen waardoor er voor elke ruimte in huis een passende mand is. In de woonkamer wil je bijvoorbeeld een opbergmand die perfect past bij je woonstijl, of het nu industrieel, bohemian of luxe is. Maar de schuur of kelder daarentegen, kunnen wel eens vochtig of koud zijn. Een kunststof mand zal daar dan meer geschikt zijn. In de slaapkamer wil je echter zachte materialen en hoewel zacht in de badkamer wel heel aantrekkelijk is, is een ademende zeegrasmand voor je handdoeken daarentegen weer veel slimmer. In de werkkamer en keuken wil je geen oponthoud. Ten eerste ga je daar voor praktisch, ten tweede voor mooi. In plaats van een kartonnen doos of losse rommel in de open kasten, worden ook deze ruimtes met opbergdozen geordend en gezellig. En er is bovendien keus genoeg. Laten we maar eens kijken.
Bron: www2.hm.com

Van klein naar groot

Je kent het wel. Al die grote en kleine spullen moeten toch ergens een plekje krijgen in huis. En omdat je je opladers niet wilt zoeken tussen het speelgoed op de grond, terwijl je schoonmaakspons intussen per abuis de wasmachine in is gegaan tussen de handdoeken, kun je je opbergmanden ook echt niet missen. Met behulp van kleine mandjes vind je alle benodigdheden terug die anders zoekraken. Denk hierbij aan je wattenstaafjes, reservesleutels of klosjes garen die je niet vaak gebruikt. Door middel van een paar mooie opbergmanden voor al die schoenen in de gang, kun je zonder kleerscheuren de gang door de trap op. Daarnaast zijn opbergdozen de perfecte plek voor seizoensartikelen zoals je kerstversiering en skibroeken, evenals de kampeerspullen die al met al maar 3 weken per jaar het daglicht aanschouwen. Groot of klein, stop het in opbergmanden. Spijt zul je er later niet van krijgen.
Bron: loods5.nl
Bron: leeff.com

Sfeervol opbergen

Met opbergmanden wordt opruimen een genot als je hiervoor de meest praktische en mooiste manden gebruikt. Ze dienen dan zowel een functioneel als een esthetisch doel. Dus koop een opbergmand die behalve nuttig, ook gewoon heel aantrekkelijk is. Tegenwoordig zijn er voor elke woonstijl manden verkrijgbaar. Met je mand kun je bovendien sfeer creëren door te variëren in materialen en productietechnieken, zoals weven of vlechten. Kies voor een mand in een kleurtje, net als je accessoires als plaids en kussens. Details als handvatten, wieltjes of afwerking met franjes, geven je opbergmand net dat beetje extra. En aangezien een gezonde dosis variatie nooit weg is, kun je daarmee lekker mixen. Zo maak je van functionele opbergmanden belangrijke items in je interieur en dan ook nog eens helemaal in jouw stijl!
Bron: homease.nl

Die dekselse opbergmanden!

Met een deksel op je opbergmand is je woonkamer, keuken of schuur geen dag langer een bron van ergernis. Alle rommel uit je blikveld! En hierdoor blijft de ruimte de sfeer houden die je voor ogen had. Het is toch super dat het speelgoed na bedtijd volledig uit het zicht is? En neem nou al die potjes en bakjes in je keuken. Doordat er een deksel op je opbergmand zit, kun je stapelen. Slim toch? Dan ben je niet alleen niets meer kwijt, maar je wint ook ruimte in je kasten. En stofvrij bewaard, ook dat nog. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je huis op sommige plekken op een opslagplaats gaat lijken. Er zijn genoeg opbergmanden die er gewoon te gek uitzien. Dus, kijk nou! Ook jij kunt al deze hippe opbergmanden toch niet in de winkel laten staan?
Bron: leenbakker.nl
Bron: makeover.nl

Opbergmanden: de materialen

Opbergmanden gemaakt van riet, rotan, bamboe en zeegras zijn de duurzame soorten. Je doet niet alleen een verstandige aankoop, je zult dan ook lang plezier hebben van deze opbergers. Ze hebben daarnaast ook een natuurlijke uitstraling en passen daarom bij elke woonstijl. Verder zijn er hele toffe manden gemaakt van vilt of canvas. Deze kun je zowel in de woon- als slaapkamers kwijt. Ook de hal is er een fijne plek voor. Houd je van handwerk, dan zijn gevlochten en geweven wollen manden echt iets voor jou. En tot slot, want we moeten soms nu eenmaal ook voor praktisch kiezen: de kunststof manden. Deze kun je zowel klein als groot vinden. Ze zien er bovendien vaak uit alsof ze gevlochten of geweven zijn. Neem bijvoorbeeld je wasmand. Het woord zegt het al: mand! Knap gemaakt hoor, tegenwoordig! Net een echte mand maar intussen is het lekker makkelijk schoon te houden en deze opbergmand kan bovendien ook zonder problemen kletsnat worden. Multifunctioneel dus, want zowel in de keuken, als badkamer, als schuur en kelder, zijn kunststof opbergmanden de perfecte oplossing.
Bron: gewoonknus.nl

Alles opgeruimd?

We hebben je laten zien dat opbergmanden dus niet alleen maar geschikt zijn om je spullen in op te bergen. Hoewel ze wel degelijk nuttig zijn, kunnen ze ook sfeer verhogend en stijlbevestigend zijn voor je interieur. Er zijn immers opbergmanden in heel veel verschillende stijlen, kleuren en materialen. Daar zal toch ook jouw smaak tussen te vinden zijn. En is het jou gelukt de juisten manden te vinden, of is het je zelfs gelukt met behulp van deze blog, laat het dan even weten door ons te taggen op de socials. We zitten er klaar voor!
Susanne

Susanne

40-ish jaar | XXL Cross Stitcher | TOP Blogger Wonderewoonwereld.nl | Durft met kleur | Woordenknutselaar | Creatieveling in hart en nieren | Susanne op Instagram

Heb je zin om meer te lezen? Dan is dit iets voor jou!

Woonwinkels: de leukste in Nederland

Woonwinkels: de leukste in Nederland

Het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven is gelukkig veranderd. Dat betekent dat we weer een rondje langs de woonwinkels mogen doen. Daarom neem ik jullie in deze blog mee langs de leukste woonwinkels in Nederland. Wie houdt er nou niet van snuffelen in...

Lees meer
Vitrinekast voor elke interieurstijl

Vitrinekast voor elke interieurstijl

Een vitrinekast is de beste plek om je spullen op te ruimen zonder ze te verbergen. Het oude servies van oma, je verzameling keramiek, je mooiste textiel of de glazen voor je wijnavondjes met vriendinnen. Ze vinden allemaal een plek achter glas en verdienen die...

Lees meer
HOE MAAK JE EEN MOODBOARD

HOE MAAK JE EEN MOODBOARD

Het maken van een moodboard; hoe doe je dat nou en waarom? Je gaat verhuizen en hebt een hele hoop ideeën in je hoofd, je wilt één van de kamers in huis een nieuwe look geven of vind het gewoonweg leuk om creatief bezig. Het kan je helpen jouw ideeën samen te voegen...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!