Atelier Andrea

Art prints en schilderijen die tot leven komen
Elk interieur een stukje mooier maken, dat is wat de ontwerpen van Atelier Andrea doen. Dankzij de aandacht voor details, haar creativiteit en de drang om wat moois te maken kunnen wij genieten van unieke designs. Trendy, tijdloos en modern; met een art print van Atelier Andrea weet je zeker dat je een prachtig ontwerp in huis haalt waarmee elke ruimte tot leven komt.

schilderen zonder penseel…

Wanneer je denkt aan een schilderij, denk je aan verf, kwasten en een doek. Toch komt er bij het grootste gedeelte van het schilderproces bij Andrea geen penseel aan te pas. De verf en kwasten komen namelijk pas tevoorschijn als het beeld in haar hoofd klopt, en dat is dan ook het moment waarop de magie begint. Wanneer de verf het doek raakt en samensmelt met de ideeƫn uit haar hoofd ontstaat er altijd iets moois!

Kunst voor iedereen…

Een trendy, tijdloze of moderne blikvanger in onze woning, dat willen we allemaal. Toch hebben de meeste van ons geen ruimte in huis, (of de portemonnee), voor een groot schilderij. Gelukkig zijn er de art prints van Atelier Andrea! Deze creatieve en kunstzinnige collectie bestaat uit unieke werken en de mooiste stukken uit bestaande schilderijen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtig ontwerp.

Een greep uit het werk van Andrea

Gallery waardig papier

Net zoals de schilderijen, worden ook de art prints van Atelier Andrea met liefde en aandacht voor details gemaakt. De prints worden gemaakt van originele schilderijen van Andrea en vervolgens op gallery waardig papier gedrukt. Om precies te zijn op HahnemĆ¼hle German Etching. Dit is papier van 100% katoen met textuur. Daardoor zijn de werken van hoge kwaliteit en lijkt het alsof het design rechtstreeks op het papier is geschilderd. Je kunt als het ware de penseelstreken op het papier voelen. De art prints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ideaal met elkaar te combineren.

De makerĀ 

Andrea ontwerpt en schildert in haar atelier in Beneden-Leeuwen. Daar woont ze samen met haar man Anton en jongste zoon David. Deze creatieve ondernemer geniet naast het creƫren van prachtige schilderijen ook van de gezelligheid van haar gezin, familie en vrienden. Ze waardeert kunst in vele vormen. Zo geniet ze van festivals en musea en alles daar tussen in, maar toch ze geniet het meest wanneer ze ziet dat een schilderij bij een klant uiteindelijk echt helemaal tot leven komt. Dat de art prints van Andrea zo stijlvol zijn is ook niet zonder reden, deze dame heeft namelijk ook een achtergrond in de mode en weet dus hoe ze moet inspelen op de nieuwste trends. Zo weet jij met een print van Atelier Andrea in ieder geval zeker dat je een trendy en tijdloos design in huis haalt.

atelier andrea

art prints die tot leven komen

De Makers

ontdek het van de andere makers

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit HaĆÆti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur.Ā 

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.

Pin It on Pinterest