Mevrouw XXL Klara

1.495,00 inclusief btw

Uniek hardboard paneel geborduurd met diverse soorten wol en garens. Blijft enig in zijn soort is en bijzonder om het formaat, de grote kruissteken van 25 x 25 mm en de impact op je interieur. Verandering van kijkafstand verandert het beeld. Een opvallend aanraakbaar item .

Beschrijving

Mevrouw XXL Klara is een unieke dame met een goed gepoederde neus. Ze is gemaakt aan de hand van een foto van een hibiscusbloem op inpakpapier. Met haar lengte, maar liefst 2 meter, maakt ze direct een onuitwisbare indruk. Haar harde ondergrond is gecamoufleerd door de pasteltinten roze en grijs waardoor haar zachte karakter benadrukt wordt. Ze is een constante bloeier en houdt van de zon. De behangachtige patronen rechtsboven wekken de indruk lucht te zijn. Wat zwaarder bij de steel, luchtiger van boven. Ze is geborduurd met diverse kleuren wol en garen in verschillende diktes, materialen en texturen. Met haar twaalf kilo hangt ze goed aan drie of vier haken of kettingen, iets vrij van de muur, liefst ook vrij in de ruimte. Hiervoor gebruik je de geperforeerde gaten in de ondergrond. Wel voorzichtig, het materiaal is niet keihard. Ze doet het zowel verticaal als horizontaal goed. Maar het blijft een bloem, naar het zonlicht gericht.
Mevrouw Klara is met haar aanwezigheid zeer sfeerbepalend, al geurt ze niet. Bovendien absorbeert ze geluid. Een plus in een ruimte met veel mensen en activiteiten. Mocht ze na een aantal maanden wat stoffig worden, dan biedt een schone plumeau uitkomst. Voelen mag, maar bedenk dat haar kleuren grotendeels licht zijn. Plukken is een slecht idee. Ze is uniek en zal dat blijven en wordt daarom niet nogmaals gemaakt. Ze is op afspraak te bezichtigen en wordt geleverd in goed overleg.

Wil je een eigen unieke style and stitches XXL, neem dan contact met me op via mail, telefoon of app.

Levertijd: in overleg dagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Gewicht 12 kg
Afmetingen 200 × 122 × 10 cm
Materiaal

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mevrouw XXL Klara” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

  • Shopnaam: Style and stitches
  • Verkoper Style and stitches
  • Adres: Hoflaan 46
    6824BR Arnhem
  • Nog geen beoordelingen!

Pin It on Pinterest