Ben je toe aan een nieuw interieur of kan jouw woning wel een grote opknapbeurt gebruiken? Bij Diamondflame Wonen ben je aan het juiste adres voor al jouw bouw- en renovatieprojecten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van zowel woon- als bedrijfsruimtes. Van ontwerp tot realisatie, jouw project is bij ons in goede handen.

Van ontwerp tot realisatie

Bij Diamondflame begeleiden we je van begin tot eind. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe vloer, het schilderen van muren of het maken van een kast op maat, wij helpen je graag bij het creëren van jouw droominterieur. Onze vakmensen werken met de beste materialen en vinden altijd een passende oplossing voor jouw situatie.

Diensten voor particulieren en bedrijven

Wij zijn actief op zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus ook als je kantoor, hotel of winkel een opknapbeurt kan gebruiken, staan wij voor je klaar. Bij Diamondflame vind je jouw totaaloplossing; alles wat je nodig hebt, op één adres.

Bouw- en renovatiediensten

Onze diensten zijn divers en gericht op het leveren van hoge kwaliteit bouw en renovatie diensten:

Schilderwerk

Ons schilderwerk is van topkwaliteit en wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. Van het schilderen van deuren en kozijnen tot wandafwerking, wij zorgen ervoor dat je jarenlang kunt genieten van strak schilderwerk.

Stucwerk

Zoek je een ervaren stucadoor? Bij Diamondflame voorzien we je van strak afgewerkte wanden en plafonds. Ons stucwerk is perfect voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw.

Timmerwerk

Of je nu een kledingkast op maat wilt laten maken of je hele benedenverdieping wilt verbouwen, onze timmermannen hebben de ervaring en expertise om jouw wensen te realiseren.

Totaalrenovatie

Wil je je woning, bedrijfspand of winkel compleet renoveren? Bij Diamondflame werken we met de beste vakmensen en vinden we samen een passende oplossing voor jouw situatie. Wij verzorgen alles van A tot Z, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Gratis advies en showroom bezoek

Bij Diamondflame staat klanttevredenheid voorop. We bieden gratis advies en denken graag met je mee over de beste aanpak voor jouw project. Bezoek onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies van onze interieurspecialisten. Vul het contactformulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.