Tafels Kopen?

Een mooie grote eettafel is de ideale plek in huis voor gezelligheid. Aan tafels worden namelijk herinneringen gemaakt, daarom wil je een tafel kopen die bij jou past. Denk maar eens aan de gezellige avonden met vrienden, ontbijt met het gezin of een romantisch diner met je geliefde. Onze eettafels zijn dan ook bedoeld om van te houden, van te genieten en je eigen herinneringen aan te maken. Van massieve houten eettafel, industriƫle salontafel tot aan prachtige design tafels. Welke tafel kies jij?

 

Verschillende soorten tafels

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende tafels op de markt dat het soms lastig is om te kiezen. Vooral wanneer je je bedenkt dat je maar aan 1 tafel tegelijk kunt zitten. Van een klassieke houten eettafel tot aan een modern ontwerp en van een betonnen blad tot aan een tafelblad van robuust kersenhout. Of de tafel nu groot is of klein, gelakt of ongelakt, voor 4 of 8 personen geschikt is, Ć©Ć©n ding hebben ze allemaal gemeen; Een unieke tafel is de ideale plek om mooie momenten aan te beleven.

 

Industriele salontafel kopen?

Ben jij op zoek naar een stoere salontafel? Een salontafel met hout staal en een robuuste uitstraling? Dan zit je in onze wonderewoonwinkel gebeiteld. Bij ons vind je de mooiste industriƫle salontafel van allemaal. Een tafel die door Dennis van Metalstuff met liefde en passie voor jou is gemaakt. Wil je er ook een passende industriƫle eettafel bij? Dan zijn de tafels van Oxx Furniture iets voor jou. Stoer en robuust met een luxe uitstraling.

 

Eettafels in verschillende materialen

Elk materiaal geeft een andere uitstraling aan de tafel en de ruimte waar deze in komt te staan. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal waar de tafel van is gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een houten vloer in huis hebt liggen, staat een gelakte tafel waarschijnlijk veel mooier dan een houten eettafel. En als je een stenen of betonnen vloer in huis hebt liggen, kun je juist warmte toevoegen door een unieke houten tafel neer te zetten. Of je dan kiest voor een tafel van grenen, eiken of acaciahout maakt niet uit. Zo lang je maar wel weet welke tafel er het beste in jouw interieur past.

 

Ronde of vierkante tafel?

Niet alleen het materiaal waarvan de tafel gemaakt is, maar ook de vorm is ontzettend belangrijk. Zo past niet elke vorm in elke inrichting. Een grote lange eettafel is erg praktisch wanneer je veel ruimte hebt en graag met veel mensen aan tafel zit. Een ronde eettafel is juist handig wanneer de ruimte kleiner is en wanneer de ruimte rechthoekig is. Het gebruik van ronde vormen maakt een ruimte speelser en minder statisch.

 

Combineren van onderstel en tafelblad

Als je net zoals ons bent, zie je vast weleens tafels waarvan je denkt; mooie tafel maar met een ander onderstel zou hij nog mooier zijn. Daarom is het ook mogelijk om te kiezen voor een tafel op maat. Je kiest dan zelf de houtsoort, de vorm en het onderstel wat het beste bij jouw situatie past. Zo weet je vooraf zeker dat je jouw droomtafel in huis haalt, een tafel kopen doe je tenslotte ook niet iedere dag.

 

Betrouwbare partners

Juist omdat we weten hoe belangrijk een fijne tafel in je huis kan zijn, hebben we betrouwbare partners uitgezocht. Zo maakt Oxxfurniture prachtige houten eettafels in verschillende uitvoeringen en kun je bij hun ook terecht voor een tafel op maat. Ben je op zoek naar een creatieve tafel, voor verschillende toepassingen? Dan zijn de oplossingen van Mark en Jet van Beeldbouw een aanrader.

 

Welke gaat het worden?

In onze wonderewoonwinkel houden we van unieke eettafels, daarom hebben we de mooiste tafels voor je op een rij gezet. Met onze tafels weet je zeker dat je een uniek product in huis haalt, met een mooi verhaal. De tafels worden namelijk allemaal met veel liefde, passie en vakmanschap voor jou gemaakt. Van eenvoudig tot speels en van trendy tot klassiek, het kan allemaal!