Metalstuff

Stoer metaal voor een warm thuis!
Bij metaal denken veel mensen aan een stoer en industrieel interieur, maar niets is minder waar. Dit materiaal is enorm veelzijdig en goed te combineren met hout of natuursteen. Met de exclusieve meubels van Metalstuff voeg je dus sfeer en warmte toe aan elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een moderne metalen salontafel met een houten blad of een robuust dressoir van metaal, het kan allemaal.

Van salontafel tot bedrijf

Sommige mensen zijn geboren om creatief te zijn en bij anderen komt de creativiteit bovendrijven wanneer ze hun passie ontdekken. Dit gebeurde ook bij Dennis, toen hij de stoute schoenen aantrok en besloot zijn eigen salontafel te gaan maken. Met oog voor detail stond er na hard werk een prachtige robuuste salontafel in de woonkamer. Nadat hij tot de ontdekking kwam dat hij het maken toch wel erg leuk vond en veel enthousiaste reacties van vrienden en familie verder, besloot hij in januari 2018 te starten met zijn eigen bedrijf, Metalstuff.

Materiaal met karakter…

Metaal staat bekend als een koel materiaal, maar daar wil Dennis niks van weten. Dat blijkt wel als ze we zijn collectie nader bekijken. Vooral de combinatie van staal met robuust hout werkt prachtig. Met zijn ontwerpen in combinatie met gebruik van andere materialen tovert hij met zijn meubels elk interieur om tot een warm thuis. Ontdek het hieronder zelf en bekijk de collectie van Metalstuff.

Dennis houdt wel van een uitdaging

Bij een nieuwe hoofdstuk horen nieuwe uitdagingen. Nadat Dennis zijn passie had ontdekt en zijn creativiteit gevonden, moesten er ontwerpen voor nieuwe meubels gemaakt worden. En dat bleek een uitdaging, want tussen een grove schets en een technische tekening zit een wereld van verschil. Gelukkig voor ons laat deze stoere maker zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarom hebben wij nu, een hoop papier, bloed zweet en tranen en veel schetsen later, een exclusieve meubelcollectie waarvan we kunnen genieten.

De man achter het (las)masker

Dennis (1980) maakt en ontwerpt alle producten in zijn werkplaats in het dorp Meterik. Zelf woont deze stoere metaalbewerker in Horst, samen met zijn vriendin Lieke en hun 2 kids. Dennis wordt vrolijk van een heerlijke bak koffie in de ochtend, een knuffel van zijn kids en een compliment van een tevreden klant. Hij houdt ervan om ideeĆ«n om te zetten in een prachtig eindresultaat, daar wordt hij enthousiast van! Met aandacht voor de kleinste details worden alle producten afgewerkt, voordat ze worden verstuurd. Zo weet je zeker dat jij een exclusief meubel thuis krijgt waar de passie en vakmanschap vanaf stralen. Dankzij zijn drang om mooie dingen te creĆ«ren en eindeloze creativiteit, kun je bij Dennis ook altijd terecht voor maatwerk.Ā 

De Makers

ontdek de verhalen van andere makers!

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit HaĆÆti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur.Ā 

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.