Brandtkaarsen

Een geurkaars voor elk moment

Kwaliteit, duurzaamheid en heerlijke geuren, daar staan de producten van Brandtkaarsen om bekend. In alles vinden we bij Brandt de passie voor ambacht, aandacht voor design en respect voor de natuur terug. De geurkaarsen worden met liefde handgemaakt van 100% ecologische sojawas en katoenen lonten. Zo beleef je, met de kaarsen van Brandt altijd verantwoord onvergetelijke momenten.

Echt lekker thuiskomen…

Je komt thuis na een lange dag werken. Je hangt je jas op, schopt je schoenen uit en zet snel de verwarming aan. Je kookt water op voor een warme kop thee en vervolgens steek je een heerlijke geurkaars aan. Dat is thuiskomen zoals het hoort. Of je nu een geurkaars cadeau krijgt, of geeft, de geurkaarsen van Brandt zorgen voor mooie momenten en fijne herinneringen. Zelf ontdekken welke Brandtkaars jou het gevoel geeft van thuis? Dat kan, met de samplesets van Brandt maak je eenvoudig kennis met de lekkerste geuren.

Natuurlijke geuren…

Een stijlvolle, lekker ruikende, handgemaakte kaars maken, die ook nog eens op een duurzame manier geproduceerd wordt, dat is Giselle gelukt. En hoe! De stijlvolle glazen en potjes zijn herbruikbaar, de was komt van kleine ecologische boerderijen en de natuurlijke geuren laten je gegarandeerd genieten. Het maken van een nieuwe geur of collectie brengt echter nogal wat werk met zicht mee.

Zo worden de kaarsen van Brandt gemaakt

Hoe maak je een nieuwe geur?

Geuren dienen subtiel te zijn en lekker te ruiken, net zoals een heerlijk geurend boeket, aldus Giselle. Het maken van een nieuwe geur of collectie is daarom ook Ć©Ć©n van de grootste uitdagingen als kaarsenmaker. Zo mogen de kaarsen niet te sterk ruiken, maar ook zeker niet te zwak. Alles komt aan op de juiste verhoudingen van olie en was, maar als alles klopt ontstaat er iets magisch. Momenten worden gemaakt en fijne herinneringen komen boven.

De makerĀ 

Giselle maakt al haar producten in haar atelier in Utrecht, waar ze ook samenwoont met haar vriend. Deze creatieveling en Fairphone gebruiker houdt ervan om ā€œdingenā€ te maken. Dit stopt niet bij het maken van kaarsen, zo tekende ze vroeger veel portretten en stond ze vaak op het toneel. Deze meester kaarsenmaker geniet in haar vrije tijd nog steeds van creativiteit, zang en een gezellige avond met vrienden. Giselle heeft het vak geleerd in New York en vindt het enorm gaaf wanneer mensen herinneringen delen die een van haar geuren bij mensen oproept. Dus heb jij een geur waar je laaiend enthousiast over bent, let Giselle know!

De Makers

ontdek het van de andere makers

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit HaĆÆti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur.Ā 

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.