De wonderewoonwinkel

Wij geloven in creativiteit, vakmanschap en kwaliteit houden van een goed verhaal!

Elk product een mooi verhaal

In onze Wonderewoonwinkel vind je unieke producten en woonaccessoires. Het is een broedplaats voor innovatie en creativiteit, en bij uitstek de plek waar je de makers van de producten echt leert kennen. Bij ons haal je niet zomaar een vaas, tafel of kandelaar in huis, maar een uniek design met een verhaal. Je maakt kennis met de creatieve makers, het productieproces en hun spraakmakende verhalen.Ā  Wij geloven namelijk dat achter elk product dat met passie en vakmanschap gemaakt wordt een mooi verhaal schuil gaat. Daarom staan bij ons niet de producten, maar de creatievelingen en hun verhaal centraal.Ā 

Hoe het allemaal begon

Voor ons inspiratieplatform (wonderewoonwereld.nl) zijn wij altijd op zoek naar nieuwe wooninspiratie en woontrends. Daardoor komen we veel unieke producten en ontwerpen van (kleine) creatieve ondernemers tegen.Ā Er zijn een hoop makers die met vakmanschap en passie prachtige producten maken. Alleen door de moordende concurrentie, goedkope (namaak)producten uit China en gigantische marketing budgetten van grote spelers hebben de kleinere producenten vaak moeite om gezien te worden.Ā In de meeste woonwinkels kom je dan ook veelal dezelfde import producten tegen en doordat het steeds goedkoper moet schiet de kwaliteit achteruit. Hierdoor verdwijnt het plezier en het mooie gevoel van wonen. Dat is zonde, want tenslotte schuilt er achter elk product een mooi verhaal!

Tijd voor verandering

Oprichters, Iris en Martien vonden dat het tijd was voor verandering, het moest anders. Samen met een aantal creatieve ondernemers, wat vrienden en familie bedachten ze een plan. Creativiteit moest gezien worden en kwaliteit zegevieren. Daarom speurden ze het land af en vonden de beste creatieve makers die met passie en vakmanschap producten maken. Om zo de woonwereld op zijn kop te zetten en de mooiste producten en verhalen aan jou voor te schotelen.

Creatieve broedplaats

Het project moest meer zijn dan een plek waar je als klant unieke producten van creatieve makers terug kan vinden. Het moest een broedplaats worden van innovatie en creativiteit, een plek waar merken de kans krijgen om te groeien. Het is dus ook de plek waar makers ontwerpen uitproberen en de kans groot is dat jij een Ć©cht uniek product in huis haalt. Een product met een eigen verhaal.

Speciaal voor jou gemaakt!

Wanneer je een product in onze Wonderewoonwinkel hebt besteld, wordt deze (vaak) speciaal voor jou gemaakt. Daardoor werken wij niet onder het motto, vandaag besteld morgen in huis. Jouw product start hier zijn eigen reis en daarna gaat het verhaal van de makers over in jouw eigen verhaal. Maak er iets moois van!

Ben jij een creatieve ondernemer die ook wel wat hulp kan gebruiken, of ben je gewoonweg benieuwd wat we voor jou als maker kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op, vinden we leuk!

10 + 5 =