Beeldbouw

Je raakt niet uitgekeken

Creativiteit met betekenis, daar staan de ontwerpen van Beeldbouw om bekend. Echte aandacht voor details, tijdens elke stap in het ontwerp- en productieproces, zorgt voor de ideale mix van schoonheid en functionaliteit. Het spelen met blokken en vormen levert keer op keer unieke producten op. De producten mogen gezien worden, kunstzinnig, eigentijds en altijd met een goed verhaal. Met een design van Beeldbouw, raak je niet uitgekeken.

De wereld mooier maken…

Af en toe kom je mensen tegen die gemaakt zijn om de wereld mooier willen maken, zo ook Mark en Jet! Deze twee kunstzinnige types, doen dit allebei op hun eigen manier. Waar Jet meer de denker is die kansen ziet die anderen niet zien, is Mark de doener die de wereld graag ontdekt terwijl hij bezig is met creƫren. Mark is de ontwerper die werkt als een beeldhouwer, en Jet de denker die altijd op zoek is naar de toegevoegde waarde. De ideale combinatie als je het aan ons vraagt. Samen staan ze garant voor unieke designs en creatieve producten.

De doener en denker

Mark (1966) en Jet (1967) maken al hun werk in hun atelier in Enschede. Dat is ook de plek waar ze zich sinds jaar en dag gesetteld hebben en waar ze samen wonen met hun zoon Thomas. Naast alle creatieve uitingen genieten deze doener en denker ook van ontspanning, een gezellige avond met vrienden en houden ze ervan om de wereld een stukje beter te maken. Waar Mark zich voornamelijk richt op het bouwen van unieke creaties kun je bij Jet altijd terecht voor beeldende kunst en het betere denkwerk. Zo heeft Jet de afgelopen periode ā€œlelijkeā€ transformatiehuisjes omgetoverd tot prachtplaatjes die opgaan in hun omgeving.

Een greep uit het werk van Mark en Jet

Elk product een ontdekkingsreis

Een product is meer dan een uitgewerkt idee. Het is het eindresultaat van een ontdekkingsreis langs nieuwsgierigheid, creatieve mogelijkheden en de kriebels om een idee verder uit te werken. Een ontwerp maken is eigenlijk hetzelfde als een vraag beantwoorden, waarbij Mark en Jet continu op zoek zijn naar de beste oplossing. Dit is ook precies de reden waarom de ontwerpen van beeldbouw meer zijn dan het product. In elke tafel, kruk of salontafel schuilt iets waarvan je het nog niet wist.

De Makers

ontdek de verhalen van andere makers!

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit HaĆÆti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur.Ā 

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, Rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.