Lampen kopen?

Lampen zijn de ideale sfeermakers in je interieur, met de juiste verlichting zorg je in no-time voor meer licht, gezelligheid en sfeer. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp of wandlamp, met de unieke designs van More Circular, Lampshapers of Berben Design, weet je zeker dat je indruk maakt.Ā Daarom laten wij op deze pagina ons licht schijnen over de mooiste lampen, die door onze makers met liefde voor jullie zijn gemaakt. Lampen kopen was nog nooit zo makkelijk!

Verschillende soorten Lampen

Wat een tijd om te leven, er zijn namelijk zoveel enthousiaste makers die prachtige en vooral unieke lampen kunnen maken. Toch is het soms lastig kiezen, vooral wanneer je erachter komt dat je vaak maar 1 lamp per ruimte nodig hebt. Daarom vind je in onze wonderewoonwinkel geen klassieke hanglampen, maar alleen unieke design lampen die met passie en liefde zijn gemaakt. Of de lamp nu groot of klein moet zijn, hangend of staand, Ć©Ć©n ding hebben ze allemaal gemeen; Onze unieke lampen zijn namelijk de ideale sfeermakers en zorgen altijd voor warmte, sfeer en een hoop gezelligheid!

 

Unieke hanglamp kopen?

Je hoeft geen lampen expert te zijn om te zien dat de hanglampen van Lampshapers, Morecircular en Berben Design met aandacht gemaakt zijn. Of je nu op zoek bent naar een unieke drumlamp voor wat extra Rock ā€™n Roll of een prachtige design hanglamp, met de ontwerpen van Marten, Angelique of Rogier weet je 100% zeker dat je een unieke blikvanger in huis haalt en mooie verhalen. Zo worden de lampen van Rogier van gebruikte drumstellen gemaakt, de designs van Marten van gipsafval worden gemaakt en krijg je de lampen van Angelique thuisgestuurd als bouwpakketje die je vervolgens omtovert tot een prachtige design lamp. Zo eenvoudig was een hanglamp kopen nog nooit.

 

Design hanglamp

Dus jij bent op zoek naar een unieke design hanglamp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je met gemak een unieke hanglamp van hout, of een prachtige hanglamp van beton. Of beter gezegd, de hanglampen van More Circular zijn van gips, maar hebben wel dezelfde robuuste uitstraling als een betonlamp.Ā 

 

Lampen combineren

Een trendy hanglamp maakt een interieur vaak helemaal af, vooral in combinatie met andere verlichting, zoals een staande lamp of wandlamp. Toch staat verlichting bij veel mensen vaak niet op de eerste plek in hun prioriteitenlijstje en dat is zonde! Met de juiste verlichting kun je namelijk veel extra sfeer in je interieur brengen. Zo kun je hanglampen ook met elkaar combineren voor meer sfeer. Vrijwel de meeste lampen kun je namelijk eenvoudig op verschillende hoogtes ophangen. Dit zorgt vaak voor een speels effect, waar je vooral in de avond veel plezier aan gaat beleven.

 

Welke lamp gaat het worden?

In onze wonderewoonwinkel vind je een originele collectie aan hanglampen en wandlampen in verschillende kleuren, soorten en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een design hanglamp voor de woonkamer of een muzikale wandlamp voor in de hal. Voor welke lamp kies jij? De unieke design lampen van Morecircular, de prachtige hanglampen van Lampshaper of de drumlampen van Berben Design.