Prints

Wij begrijpen maar al te goed dat jij een unieke art print wil kopen. Een goede art print is namelijk de ideale wanddecoratie als je op zoek bent naar iets speciaals. Onze prints zijn gemaakt van originele werken van Atelier Andrea en worden op hoogwaardig papier, ofwel op 100% katoen geprint.Ā Hierdoor kun je als het ware de penseelstreken op het papier voelen.Ā Ontdek zelf welk design van Andrea het best bij jou thuis aan de muur past en sla je slag!

Art prints, meer dan een poster!

Ben jij op zoek naar een tijdloze, maar toch trendy blikvanger voor in je woning? Dan zijn de art prints van Atelier Andrea de ideale wanddecoratie. Net als een echt schilderij worden de art prints namelijk met liefde en aandacht voor details gemaakt. Het is niet zomaar een unieke poster, maar een print op gallerij waardig papier. Dit is papier van 100% katoen met structuur, zodat je als het ware de penseelstreken op het papier kunt voelen. De prints zijn dus veel rijker dan normale kunst poster op canvas.

 

Kunst print kopen?

Een prachtig schilderij in huis, dat willen we allemaal wel. Toch hebben de meeste van ons daar niet genoeg ruimte voor in huis, of in de portemonnee. Gelukkig hebben wij een ruime collectie Art prints, waar je de mooiste art prints van Nederland kunt kopen. In onze wonderewoonwinkel vind je kunstzinnige prints voor aan de muur, gemaakt van unieke werken of (onderdelen ervan). Je vindt de kunst prints in verschillende formaten, van klein (13×18) tot groot (40×50) en van klassiek tot modern. EĆ©n ding hebben alle werken gemeen; De art prints zijn de ideale blikvangers voor elke ruimte en zorgen altijd voor de persoonlijke noot in huis.

 

Welk unieke werk past bij mij?

Veel mensen zijn op zoek naar een unieke blikvanger in huis, maar weten vaak niet precies wat ze zoeken. Logisch, want een kunstwerk is niet iets wat je dagelijks koopt. Ons advies is daarom ook altijd om rekening te houden met de plek en het interieur van de ruimte. Heb je een Scandinavische inrichting, kies dan voor een zwart/wit ontwerp. ā€œMisty sundayā€ of ā€œJust the two of usā€ zijn dan mooie keuzes. Ben je meer van de Bohemian style, kies dan juist voor kleur met ā€œThe bubbleā€ of ā€œSome greenā€.

Ā 

Art prints met liefde gemaakt

De werken van Atelier Andrea worden allemaal met veel liefde en passie gemaakt. De prints worden allemaal in Nederland ontworpen en op gallery waardig papier gedrukt. De aandacht voor de details en het vakmanschap stralen ervan af. De designs zijn zowel trendy als tijdloos, zo weet je zeker dat je een prachtige art print in huis haalt waar je nog jarenlang lang plezier van gaat hebben.