Klokken

Klokken zijn even praktisch als onmisbaar in ons interieur. Een klok kopen is bovendien niet alleen praktisch, maar een klok is ook de perfecte gangmaker in iedere ruimte. Of je nu op zoek bent naar een prachtige houten wandklok of gewoonweg een unieke klok wil kopen, hier zit je hier goed! De klokken in onze winkel zijn allemaal met liefde en passie gemaakt en het vakmanschap straalt ervan af. Ontdek het hieronder zelf.

 

Klok kopen? Nooit meer Tijd te kort

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende klokken op de markt dat het soms lastig is om te kiezen. Toch hoeft het kiezen van de juiste klok niet zo moeilijk te zijn en kan een online klok kopen zelfs leuk zijn. Van een unieke wandklok tot aan een grote staande klok en van een moderne koekoeksklok tot aan een klok gemaakt van een drumtoestel. Of ze nu klein zijn of groot, hangend of staand, Ć©Ć©n ding hebben ze allemaal gemeen; Een unieke klok zorgt altijd voor sfeer, gezelligheid en tijd. Een klok is namelijk allang niet meer om alleen de tijd af te lezen, maar uitermate geschikt als gangmaker in iedere ruimte.

Ā 

Unieke klokken van Berben Design

Je hoeft geen klokken expert te zijn om te zien dat de klokken van Berben Design met liefde worden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een drumklok voor een flinke dosis Rock ā€™n Roll of een handgemaakte houten wandklok, met design van Rogier weet je zeker dat je een unieke klok in huishaalt. Leuke klokken kopen was nog nooit zo eenvoudig! Niet alleen vanwege het prachtige ontwerp, maar vooral vanwege de passie en vakmanschap waarmee hij de klokken maakt.

Ā 

Een houten klok voor elke ruimte

De klok is niet alleen de ideale sfeermaker in de werkkamer of keuken, maar ook een prachtig woonaccessoire in in je interieur. In iedere ruimte kun je namelijk wel een houten klok gebruiken, tenminste als het aan ons ligt. Het kan een houten wandklok met of zonder wijzers zijn. De klok mag zelfs achterlopen, zolang je maar een prachtig design uitkiest in een leuke trendkleur.

 

Welke klok gaat het worden?

In onze wonderewoonwinkel houden we van bijzondere klokken, daarom hebben we de mooiste klokken voor je op een rij gezet. Met onze klokken loop je nooit achter, maar ben je altijd trendy en actueel. Van eenvoudig tot speels en van basic tot uitbundig. Wees op tijd en koop de klok die echt bij jou past.