DD Creatives

Kleurrijke producten op een missie

Producten met een verhaal, daarvoor ben je aan het juiste adres bij Stephanie en Kelly van D.D. Creatives. Wonderewoonwinkel heeft grote bewondering voor deze mensen, die niet alleen prachtige accessoires en decoraties bieden, maar ook écht sociaal ondernemer zijn. Wil jij met jouw nieuwe aankoop gelijk iets goeds doen voor de wereld? Bekijk dan zeker even hun producten.

Van haïti naar het brabantse haps…

De heerlijke stranden, de Caribische vibe; lang was dit voor ons Nederlanders, de enige associatie bij het eiland Haïti. Totdat in 2010 een aardbeving een flink deel van het eiland verwoestte en dit idyllische deel van de wereld voor jaren zou verstoren. Stephanie -geboren in Port-Au-Prince- heeft het van dichtbij meegemaakt, en heeft een hart voor de plaatselijke bevolking. Vanwaar ze samen met Kelly -geboren en getogen in hun huidige woonplaats Haps- is gestart met het verkopen van producten die ambachtelijk gemaakt zijn op Haïti.

Blijdschap voor iedereen…

Met kunst en vakmanschap laat Haïti zien dat ze heel wat te bieden heeft. Het is een klein eiland vol gelukkige, gastvrije en hoopvolle mensen, die er wat van proberen te maken. D.D. Creatives helpt hen stabiliteit te vinden; ze werken namelijk samen met organisaties die vaste banen creëren voor hun werknemers en vakmensen. Hierdoor ontstaan accessoires en decoraties die niet alleen jou gelukkig maken, maar ook de bevolking van Haïti.

Neem een kijkje in de werkplaats op haiti

Geryclede materialen

Wat zijn we blij dat wij in Nederland kennis hebben kunnen maken met deze handgemaakte werken. D.D. Creatives biedt een breed scala aan accessoires en decoratie items, van wandkunst tot fruitschalen en van armbanden tot mokken. De mokken bijvoorbeeld zijn heel bijzonder, ze zijn namelijk met de hand vervaardigd uit emaille. De metalen items kennen elk hun eigen karakter doordat ze allemaal van elkaar verschillen. Vervaardigd uit gerecyclede vaten zijn deze producten ook nog eens vriendelijk voor het klimaat.

een passie voor mooie dingen en mensen

Kelly en Stephanie doen wat ze doen uit een werkelijke passie voor mooie dingen en de vakmensen die deze objecten maken. Met hun eigen filosofie zijn ze betrokken bij het kiezen van instanties om mee samen te werken, het bekijken van elk unieke product, en de ervaring van hun klanten met hun aankoop. Zoek je dus een cadeau of iets voor jezelf met een échte betekenis, dan is D.D. Creatives de partij voor jou.

De Makers

ontdek het verhaal van de andere makers

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit Haïti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur. 

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.