Hanglamp ‘Filigrana’ Extra klein – HPL

139,00 inclusief btw

Met de lasergesneden Filigrana hanglamp breng je de natuur in huis. Dit is het kleinste model uit de Filigrana serie, uitgevoerd in HPL.

Artikelnummer: letolab-4 Categorieƫn: ,

Beschrijving

Soms vallen dingen gewoon perfect op hun plek. En ik heb het niet over vallende bladeren in het najaar. Het idee voor deze met laser gesneden lampenkap ontstond in een fractie van een seconde. Ik werkte aan twee afzonderlijke projecten. Een klant vroeg me een bladpatroon te ontwerpen dat in een tafelblad gegraveerd kon worden. Tegelijkertijd experimenteerde ik met HPL, een sterk en duurzaam materiaal dat bestaat uit sterk samengeperst papier en hars, en zich mooi met laser laat snijden. Ik vond dat juist de ruwe textuur van de onderzijde van het materiaal een mooie natuurlijke kwaliteit had. En zo ontstond het idee voor de Filigrana hanglampenserie waarin materiaal en vorm samenkwamen.

Ik heb het materiaal ā€˜binnenstebuitenā€™ toegepast, zodat de gladde witte toplaag dienst doet als een lichtreflector, en de ruwe kant zorgt voor de natuurlijke uitstraling van deze lamp.

Vanwege de contrasterende kleuren combineert deze stijlvolle lamp goed met zowel lichte als donkere achtergronden. Kies je ervoor om een heldere halogeenlamp te gebruiken wordt het bladpatroon ook geprojecteerd op de wand!

De lamp is volledig geassembleerd en dubbel beschermd door een extra (lasergesneden) doos.

Kabel: Lichtgrijs of bruin Linnen.
Kabellengte: Selecteer uit de keuzelijst.
Plafondkap: Wit glanzend metaal, rond
Lampmaat E26 / E27 (lamp niet inbegrepen)
Kap diameter: 10 cm

Ontworpen en geproduceerd door LetoLab, de kleinste fabriek in Rotterdam, Nederland.

Levertijd: 10 werkdagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen 15 × 15 × 31 cm