Boekenmolen

1.600,00 inclusief btw

De boekenmolen is een vrijstaande boekenkast waarin rondom boeken worden opgeborgen en is in meerdere groottes en kleuren verkrijgbaar. Dus heb je speciale wensen, neem dan even contact met ons op.

Artikelnummer: 1006-3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het ontwerp van de moderne boekenmolen ontstond naar aanleiding van een vraag. De klant bewoonde een penthouse met veel glas rondom. De woning had dus weinig wanden maar de bewoner had wel veel boeken. Hij zocht dus een meubel waar veel boeken in pasten zonder dat hij een lompe boekenkast voor het raam hoefde te zetten.
De uitkomst was een kubusvormig meubel waarin aan alle zijdes boeken staan. Gemaakt van berken- multiplex en glas, de kubus staat in zijn geheel op wielen.
De boekenmolen is in verschillende kleuren en afmetingen leverbaar, met twee of drie lagen voor boeken. Of natuurlijk voor andere dingen… Dit item is in elke mogelijke kleur leverbaar. Na bestelling nemen Mark en Jet contact met je op om de gewenste kleur te bespreken. Je kunt een kleur kiezen van ralkleuren.com. Vooraf nog vragen, neem gerust contact met ons op, dit kan eenvoudig via onze chat.

Levertijd: 6 weken

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen 75 × 75 × 90 cm
Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenmolen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *