Er gaat niets boven de warme, rustgevende sfeer van een brandende kaars met een heerlijke geur. Of je nu een ontspannende avond plant of je huis wilt vullen met een uitnodigende geur, geurolie is de perfecte toevoeging aan je kaarsen. Bij Cozy Design vind je een breed assortiment aan geuren om je kaarsen te verrijken. Laten we samen ontdekken hoe je geurolie kunt gebruiken en welke andere benodigdheden je nodig hebt voor het maken van de perfecte kaars.

Voeg geurolie toe voor een unieke sfeer

Geurolie kan eenvoudig worden toegevoegd aan je kaarsen terwijl de was nog warm is. Dit zorgt ervoor dat de geur gelijkmatig door de kaars wordt verspreid en bij het branden een heerlijke geur afgeeft. Bij Cozy Design kun je kiezen uit een ruime selectie geuren. Droom weg met de exotische geur van patchoeli, die je meevoert naar een warm land in Zuidoost-Azië, of kies voor de verfrissende geur van mandarijn, die je ruimte vult met een fruitige frisheid.

Kwalitatieve siliconen mallen

Voor het maken van kaarsen heb je niet alleen geurolie nodig, maar ook goede mallen. Bij Cozy Design bieden we siliconen mallen van hoge kwaliteit die duurzaam zijn en bestand tegen scheuren, vervorming en slijtage. Onze mallen zijn hittebestendig tot wel 230 graden Celsius, waardoor ze perfect zijn voor verschillende ambachtelijke projecten zoals kaarsen, zeep, en hars.

Veiligheid en gratis verzending

Onze siliconen mallen zijn 100% voedselveilig, wat betekent dat je ze veilig kunt gebruiken voor eetbare producten zoals chocolade, fondant en ijs. Bovendien profiteer je bij ons van gratis verzending op bestellingen vanaf €50,-. Of je nu op zoek bent naar kaarsenmallen, gietvormen of andere kaarsbenodigdheden, wij zorgen ervoor dat je bestelling snel en gratis bij je thuis wordt bezorgd.

Tips en tricks voor de mooiste kaarsen

Op onze blog delen we regelmatig tips en tricks voor het maken van de mooiste kaarsen. En ontdek je alles over geurolie voor kaarsen. Hier vind je waardevolle informatie en inspiratie om je creativiteit de vrije loop te laten en prachtige kaarsen te maken die niet alleen goed ruiken, maar er ook fantastisch uitzien.

Klantenservice en contact

Bij Cozy Design staat klanttevredenheid voorop. Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met al je vragen over onze producten en diensten.