Grote diepe schaal blauw

170,00 inclusief btw

handgedraaide houten schaal in essen. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de buitenkant is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak die het hout beschermd. de binnenzijde is helder blauwgekleurd met voedselveilige verf en daarna afgewerkt met enkele lagen olie die beschermt en de kleur een mooie diepe glans geeft. de schaal is groot en kan voor van alles gebruikt worden, ook voor voedsel. na gebruik met een vochtige doek schoonmaken (niet in de afwasmachine!). elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.

Artikelnummer: 1021-2 Categorieƫn: ,

Beschrijving

diepe handgedraaide houten schaal in essen. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de buitenkant is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak die het hout beschermd. de binnenzijde is helder blauwgekleurd met voedselveilige verf en daarna afgewerkt met enkele lagen olie die beschermt en de kleur een mooie diepe glans geeft. de schaal is groot en kan voor van alles gebruikt worden, ook voor voedsel. na gebruik met een vochtige doek schoonmaken (niet in de afwasmachine!). elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.

de tafelaccesoires zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt met veel aandacht en vakmanschap. natuurlijke variaties en onregelmatigheden maken deze items zo bijzonder. hout reageert op wisselingen in licht, temperatuur en vocht en veranderingen in kleur en vorm zijn een gevolg van een natuurlijk proces en dagelijks gebruik. met de tijd wordt hout gladder en zachter. de kleuren op de fotoā€™s kunnen door het beeldscherm licht afwijken van de echte kleuren.

Levertijd: 21 dagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen26-28 × 6-7 cm

Informatie verkoper

  • Shopnaam: het_houtlokaal
  • Verkoper Houtlokaal
  • Adres: Boomgaardsstraat
    32A
    3012 XD Rotterdam
  • Nog geen beoordelingen!

Pin It on Pinterest