Grote ondiepe schaal zwart

180,00 inclusief btw

handgedraaide houten schaal in esdoorn. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de buitenkant is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak. de binnenzijde is diep zwart gekleurd met voedselveilige verf en daarna afgewerkt met enkele lagen olie voor een mooie diepe glans. de schaal is groot en kan voor van alles gebruikt worden. ook voor voedsel en dan schoonmaken met een vochtige doek. niet in de afwasmachine natuurlijk! elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.

Artikelnummer: 1021-4 Categorieƫn: ,

Beschrijving

diepe handgedraaide houten schaal in esdoorn. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de buitenkant is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak. de binnenzijde is diep zwart gekleurd met voedselveilige verf en daarna afgewerkt met enkele lagen olie voor een mooie diepe glans. de schaal is groot en kan voor van alles gebruikt worden. ook voor voedsel en dan schoonmaken met een vochtige doek. niet in de afwasmachine natuurlijk! elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.

de tafelaccesoires zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt met veel aandacht en vakmanschap. natuurlijke variaties en onregelmatigheden maken deze items zo bijzonder. hout reageert op wisselingen in licht, temperatuur en vocht en veranderingen in kleur en vorm zijn een gevolg van een natuurlijk proces en dagelijks gebruik. met de tijd wordt hout gladder en zachter. de kleuren op de fotoā€™s kunnen door het beeldscherm licht afwijken van de echte kleuren.

Levertijd: 21 dagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen 26-28 × 4-5 cm