grote platte schaal gebrand

140,00 inclusief btw

handgedraaide houten schaal in essen. de schaal heeft een bijzonder patroon dat in het hout is gebrand en is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak die het hout beschermd. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de schaal kan voor van alles gebruikt worden, ook voor voedsel. na gebruik met een vochtige doek schoonmaken (niet in de afwasmachine!). elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.

Artikelnummer: 1021-8 Categorieën: ,

Beschrijving

platte handgedraaide houten schaal in essen. de schaal heeft een bijzonder patroon dat in het hout is gebrand en is afgewerkt met een onzichtbare ultramatte lak die het hout beschermd. elke schaal in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de schaal kan voor van alles gebruikt worden, ook voor voedsel. na gebruik met een vochtige doek schoonmaken (niet in de afwasmachine!). elke schaal is voorzien van een stempel aan de onderzijde en verpakt in een zachte katoenen witte zak.
de tafelaccesoires zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt met veel aandacht en vakmanschap. natuurlijke variaties en onregelmatigheden maken deze items zo bijzonder. hout reageert op wisselingen in licht, temperatuur en vocht en veranderingen in kleur en vorm zijn een gevolg van een natuurlijk proces en dagelijks gebruik. met de tijd wordt hout gladder en zachter. de kleuren op de foto’s kunnen door het beeldscherm licht afwijken van de echte kleuren.

Levertijd: 21 dagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen 26-28 × 3-4 cm