KLEINER, DRUKKER EN TOCH TIJDLOOS

Dat is de badkamertrend van 2018. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, mag de badkamer weer versierd worden met kleine vloer en wandtegels. Dit geeft de badkamer een hele andere uitstraling. Naast de grote van de tegel viel ons nog iets op, het mag allemaal wat minder strak. Zo komen de versierde wandtegels vaker terug en geven deze een extra dimensie aan je badkamer.  Wij vinden deze trend ontzettend gaaf en hebben hieronder alvast wat inspiratie voor je neergezet.

1. RONDE SPIEGELS

Misschien viel je het al op in de woonbladen, maar ronde spiegels zijn de trend van eind 2017 maar ook van 2018. De ronde spiegels geven je badkamer een speelse uitstraling en zijn enorm goed te combineren met de kleinere tegeltjes. Het oogt allemaal net iets minder strak.

2. COMBINATIE VAN VERSCHILLENDE MATERIALEN

Het gebruik van verschillende materialen kan prachtige resultaten opleveren zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien. Let wel op dat je kiest voor hoogwaardige materialen bij de juiste leverancier. Het is belangrijk dat je de juiste materialen met elkaar verbindt als je op zoek bent naar jouw droombadkamer. Hieronder nog wat inspiratie.

3. METROTEGELS, HEXAGONTEGELS EN 3D – TEGELS

We hebben het eigenlijk hierboven al een beetje verklapt, maar metrotegels zijn de trend van het aankomende jaar. De witte metrotegels zijn als eerste geplaatst in de metro van Parijs, omdat het daar altijd vies en stoffig was. Als het goed is, is het niet vies in je badkamer, maar metrotegels laten je badkamer wel een stuk groter lijken. Het oogt allemaal net iets ruimtlijker, ideaal dus voor mensen met een kleine badkamer. In combinatie met de hexagon-tegels op de vloer is je badkamer helemaal af.  Wij houden jou met veel plezier op de hoogte van de nieuwste tegeltrends.

4. PLANTEN IN DE BADKAMER #URBAN JUNGLE

Planten voorzien je badkamer niet alleen van frisse lucht en zuurstof, het ziet er ook nog eens enorm gaaf uit. De urban-jungle is voor veel interieurjunkies meer dan een wat planten in je woonkamer. Het is een manier van leven. 

Het maakt de badkamer minder steriel en huiselijker. Vooral als je ervan houdt om heerlijk lang in bad te liggen is een plant een must-have in je badkamer. Helaas houdt niet iedere plant zich even goed en daarom hebben wij alvast een kleine selectie voor je gemaakt.