Baby op komst? Hartstikke leuk! Je bent vast al bezig met het bedenken óf uitvoeren van het maken van een babykamer. Het is iets waar veel aanstaande moeders en vaders naar uitkijken. Hoe ga jij het kamertje inrichten? Een ledikantje en een commode zijn vrijwel onmisbaar, maar er zijn nog meer items die goed te pas kunnen komen in een babykamertje. Één daarvan is een kapstokje. Het is misschien niet iets  waar je als eerste aan denkt, maar het gaat zeker praktisch zijn wanneer je een kapstokje aan de wand van de babykamer hebt. Hieronder vertel ik je daar meer over.

Allereerst is een kapstokje in de babykamer leuk om er een van je favoriete baby kledingitems aan te hangen. Heb je een mini truitje waarvan je niet kunt wachten tot je baby die zal gaan dragen? Hang deze dan vast op aan een kledinghanger en dan aan het kapstokhaakje. Zo kijk je iedere keer dat je de babykamer binnen komt naar dit leuke kledingstuk en wordt je hart weer even extra verwarmd. Wat kun je toch uitkijken naar het bijzondere moment dat je kleintje er straks is!

Een babykamer kapstok is ook erg praktisch. Dit zal je vooral merken wanneer je kleintje er is. De kleding zal waarschijnlijk dagelijks, of soms zelfs meermaals per dag, verwisseld worden. Om te voorkomen dat het een rommelige boel wordt kun je de kleding die niet vies is, en die dus niet in de wasmand hoeft, aan een babykamer kapstokje ophangen. Zo ziet het er direct een stuk opgeruimder uit. Ook de jasjes van je baby kun je ophangen aan kapstokhaakjes aan de wand. Omdat de kapstokjes er vaak onwijs leuk en schattig uit zien en wanneer er zo’n mini jasje aan hangt het nóg schattiger wordt, zorgt het voor een knusse en gezellige look.