Een geurkaars voor licht, warmte en sfeer!

Met de perfecte geurkaars kan jij heerlijk ontspannen en nog meer genieten van je interieur. In welke kamer je ook zit, geurkaarsen zorgen voor meer licht, warmte en sfeer. De combinatie van een heerlijke geur en het kaarslicht zorgen ervoor dat jij rustig onderuit kan zakken en mooie herinneringen kunt maken. Dat is ook precies waarvoor de handgemaakte geurkaarsen van Brandtkaarsen zijn gemaakt. Wij van Wonderewoonwereld.nl hebben de lekkerste geuren voor je uitgezocht. Met onze selectie aan geurkaarsen creëer je dan ook in een handomdraai meer sfeer in je woning.

Waarom zou je geurkaarsen kopen?

Naast het feit dat kaarsen altijd iets toevoegen aan je interieur, zijn geurkaarsen perfect om een rustige en ontspannende sfeer te creëren. We zetten niet voor niks kaarsen aan wanneer we willen ontspannen of een romantische avond willen beleven. De heerlijke, natuurlijke geuren en het kaarslicht zorgen voor pure ontspanning en zorgen voor rust. Ook zijn geurkaarsen perfect om minder fijne luchtjes uit je huis te verdrijven of te camoufleren.

 

Geurkaarsen van goede kwaliteit

Het is belangrijk om een geurkaars te kiezen van goede kwaliteit. Goedkopere geurkaarsen kunnen verleidelijk zijn, maar vaak zijn de goedkope, merkloze varianten van lage kwaliteit. Puur op het oog is kwaliteit vaak niet te onderscheiden maar zelfs voor het aansteken van de kaars merk je het verschil in kwaliteit. Zo ruiken onze kaarsen ook voordat je deze aansteekt al ontzettend lekker en worden deze handgemaakt van ecologische sojawas. Deze kaarsen zijn minder milieubelastend dan goedkope parafine en branden vaak langer. Van de geurkaarsen van Brandt heb je lang plezier, ze branden namelijk 50 tot 55 uur.

Kies de geur die bij jou past!

Het kiezen van een perfecte geurkaars begint met nagaan waar jij zelf het meeste van houdt. Als jij een graag de natuur in gaat en geniet van natuurlijke geuren zoals dennen en lavendel, dan zijn dat de geuren die waarschijnlijk goed bij jou passen. Denk aan dingen die jij graag doet of dingen waarbij het beste kunt ontspannen. Je kan natuurlijk ook afgaan op je intuïtie. Kijk rond in onze webshop en kies de geur die jou het meest aanspreekt.

Geuren uitproberen en afwisselen.

Om te ontdekken welke geur het beste bij jou past kun je altijd kiezen voor een van onze sample sets. Hierbij kun je vier verschillende geuren uitzoeken om te ontdekken welke geurkaars jou het meeste aanspreekt. Wat wij jou in ook aanraden is om regelmatig af te wisselen van geur. Hierdoor ontdek je verschillende geuren en raak je niet gewend aan dezelfde geur. 

Altijd precies de juiste hoeveelheid geur in huis.

Voor geurkaarsen is het ook van groot belang dat er natuurlijk genoeg geur afkomt. Je wil het natuurlijk door je hele kamer ruiken en niet alleen als jij er met je neus boven hangt. Giselle van Brandt kaarsen maakt haar kaarsen met veel passie en liefde met de hand. Ze ontwikkelt nieuwe geuren en zorgt er altijd voor dat de kaarsen heerlijk ruiken. De kaarsen die je op Wonderewoonwereld.nl kunt kopen worden door Giselle altijd getest op kwaliteit, waardoor jij er zeker van kan zijn dat jij een heerlijk geurende kaars in huis haalt.

Geurkaars in glas

Het is natuurlijk ook leuk om een geurkaars in een glas te kopen. Je kunt bij ons terecht voor een donker apothekersglas of een whiskeyglas. Dit ziet er leuk uit en zorgt ervoor dat er op geen enkele mogelijkheid ergens kaarsvet kan komen. Daarnaast verdeeld het glas het licht van de vlam, hierdoor ontstaat nog meer sfeer.

 

Twee van de meest populaire geuren.

Twee van de meest populaire geuren als het gaat om geurkaarsen zijn vanille en dennen. Dit is niet zonder reden. Vanille is voor veel mensen natuurlijk een bekende geur en daarom wordt deze keur vaak gekozen. Dennen geurkaarsen worden veel gekocht door natuurliefhebbers en saunagangers. Met deze twee favorieten weet je zeker dat je goed zit, maar ook met een van de andere geuren van Brandtkaarsen weet je zeker dat je mooie momenten kunt beleven en heerlijk tot rust kunt komen.