In alle jaargetijden zoeken we ‘s avonds graag de gezelligheid op. Een knusse avond met een hapje, een drankje en prettig gezelschap. Wat deze sfeer naar the next level brengt zijn kaarsen en kandelaars. Het licht van de vlam van de kaarsen zorgt voor gedempt licht; zo ontstaat de perfecte basis voor een heerlijke avond relaxen. Sommige interieurs geven perfect ruimte aan een collectie aan sierlijke en rustieke kaarsen. Wanneer jouw interieursmaak meer gericht is op minimalisme, kan het moeilijk zijn om de passende kandelaar of kaarsen te vinden. Hier komt de LUNEdot kandelaar om de hoek kijken. Ook in een strak minimalistisch interieur passen kaarsen, lees verder om te weten hoe!

LUNEdot kandelaar – Klassiek model in modern jasje.

LUNEdot heeft een ingenieuze kandelaar ontworpen. Ben jij de persoon die wel kaarsen in huis heeft, maar deze niet aansteekt omdat ze gaan druipen en niet meer hun originele vorm houden? Dan is dit de uitvinding voor jou! De kandelaar bestaat namelijk uit een metalen huls waarin de kaars zit. Met een veer achter de kaars wordt deze omhoog gedrukt wanneer er een deel van de paraffine of het kaarsvet wegsmelt. Zo blijft de buitenzijde van de kaars altijd even lang en altijd vrij van druipers. De houder staat middels een magneet veilig en stevig op een metalen plaat. Het doet denken aan de loopkandelaars van vroeger, maar dan in een strakke moderne jas. De kandelaar is in vele verschillende kleuren te verkrijgen, van minimalistisch wit tot alle kleuren van de regenboog voor een sterk accent in jouw interieur. Zo is er altijd een kaars die in jouw woonkamer past!

Stylen en clusteren met de LUNEdot kandelaar

Je vraagt je misschien af: hoe moet ik in een minimalistisch interieur kaarsen gaan stylen? Je kunt hier twee paden bewandelen. Aan de ene kant kun je kiezen voor een strakke en sobere basis met één kaars op tafel. Hierbij is de Lune kandelaar ideaal, het lijnenspel van de kandelaar is strak en simplistisch en het design is sterk en maakt een statement. Zet de kandelaar midden op tafel en het licht van de kaars valt gelijkmatig over de kamer, het zet perfect de sfeer. Voeg wat sfeerverlichting toe en jouw ruimte is klaar voor die gezellige avond met vrienden of familie.

 

Hou jij van kleur in je interieur?

Hou jij van een modern interieur, met iets meer accessoires? Kies dan voor het clusteren van meerdere accessoires rondom de kaars. Kies bijvoorbeeld voor vaasjes of beeldjes in dezelfde kleur als de LUNEdot kandelaar. Zo blijft het beeld rustig en vormt het samen een geheel. Ben jij niet bang voor kleur? Style de kandelaar in een bonte verzameling moderne vazen, beelden, planten, bloemen en sfeerlampjes. Er is een enorme keuze aan kleuren voor deze kandelaar, er zit altijd wel die kleur tussen die bij jou thuis past.

Maak je avond Instagram-waardig met het juiste servies en glaswerk

De basis is gezet: jouw kamer is voorzien van het juiste licht en de perfecte accessoires. Hoe jammer zou het zijn om dan de tafel te dekken met plastic borden en bekers? Het is een vaak vergeten onderdeel van de sfeer, maar het servies en glaswerk bepaald het uiterlijk van jouw interieur. Het zijn eigenlijk accessoires die een duidelijke functie hebben. Kies er bijvoorbeeld voor om de kleur van jouw accessoires te laten matchen met jouw Lune kandelaar. Witte borden met witte accessoires, blauwe borden met blauwe accessoires, het zorgt voor een rustgevende uitstraling.
Ook wat betreft glaswerk is er genoeg mogelijk. Doorzichtig glas trekt weinig de aandacht, in vorm kun je eruit springen. Ga jij voor strakke lijnen in je interieur? Denk dan bijvoorbeeld aan vierkante glazen! Ga jij meer voor organische vormen? Er zijn genoeg wijnglazen bijvoorbeeld zonder voet of die ambachtelijk vervaardigd zijn. Stem alles op elkaar af, zodat jouw gasten zich haast niet kunnen inhouden om mooie flatlay-foto’s te maken voor Instagram.

Wooninspiratie gespot?

Ben jij geïnspireerd geraakt om gezelligheid toe te voegen aan jouw strakke minimalistische interieur? Of heb jij nog aanvullende tips om de LUNEdot kandelaar te stylen? Laat het ons weten in de reacties! We inspireren graag, en zijn altijd benieuwd naar vernieuwende ideeën. Heb jij de kandelaar of andere accessoires gestyled bij jouw thuis? Deel de foto’s van jouw gezellige sfeer door ons te taggen op Instagram. Wij raken graag door jullie geïnspireerd!

KARST

25 jaar | styling op de m2 held | TOP Blogger Wonderewoonwereld.nl | Vintage | Luxe | Thrifted | Woordkoning | Karst op Instagram

KARST

Karst | 25 jaar | styling op de m2 held | TOP Blogger Wonderewoonwereld.nl | Vintage | Luxe | Thrifted | Woordkoning | Karst op Instagram