Een scharnierende kunststof openslaande deur zwaait aan de zijkant open en dicht, net als de deuren in huis. Meestal wordt dit soort deur gemonteerd als een paar om een brede, elegante ingang naar uw huis te openen. Gemakkelijk te openen en efficięƛnt, deze deuren zijn een geweldige optie voor ruimten waar veel mensen komen. Scharnierende, openslaande deuren kunnen worden bevestigd op scharnieren of inactief. Hoe dan ook een functionele stijl in een kleine ruimte.

Tijdloze architectuur

Franse patio deuren geven je huis en je tuin moeiteloos een tijdloos aanzicht. Franse patio deur ontwerp heeft over het algemeen een meer klassieke esthetiek geschikt voor een huis met een meer traditionele architectonische stijl en decoratie.

Franse scharnierende patio deuren openen naar buiten of naar binnen vanuit het centrum. Hoewel scharnierende Franse patio deuren meer operationele ruimte nodig hebben dan schuifdeuren, is het een groot voordeel dat ze staan in een grote opening. Dit is gunstig voor feestjes en geeft gemakkelijk toegang tot uw patio en achtertuin vanuit het huis. Onze openslaande Franse terrasdeuren bieden een klassieke stijl in combinatie met onovertroffen prestaties.

Ook bij kleine ruimtes een kunststof tuindeur

Openslaande Franse deuren zijn de perfecte oplossing als de ruimte rond de deur beperkt is. Deze ruimtebesparende Franse deuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooi element om toe te voegen aan het ontwerp van uw huis. Natuurlijk kun je kiezen voor hout als grondstof, maar kunststof is sterk, onderhoudsarm en duurzaam.

Of je nu kiest voor een openslaande terrasdeur of een kunststof schuifpui, ze zorgen allemaal voor natuurlijk licht, meer ventilatie, hogere energie-efficiƫntie en charme voor elke kamer in huis. Om aan uw functionele eisen en esthetische behoeften te voldoen, zijn er verschillende stijlen van zowel nieuwbouw als vervangende openslaande terrasdeuren.

En in de tuin?

Een kunststof tuindeur zal niet alleen als toegang tot de tuin dienst doen. Deze deuren zijn ook heel handig in je tuinhuisje. Vooral in die kleinere ruimte is het effect van het vele licht dat door de deuren valt direct merkbaar. Zelfs een klein schuurtje wordt gezelliger en leuker met een kunststof openslaande deur. Een klein terrasje van hout of MDF voor de Franse deuren van je schuurtje, en je hebt er een zithoek bij in de lente, zomer en herfst.

Kortom, de kunststof tuindeur zal niet alleen de waarde van je huis hoger maken, het woongenot zal op een redelijk eenvoudige manier sterk verbeteren. Ga er ook eens gezellig voor zitten als het weer niet zo goed is. Je tuin ziet er ook tijdens een regenbui beter uit als je zelf droog zit. Een kopje koffie, of warme chocolademelk met je familie om je heen, en wat wil je nog meer?