Uniek, tijdloos en super stijlvol: hexagon fototegels! Ben je op zoek naar (nieuwe) decoratie voor aan de wand en muren? Lees dan snel verder over het aanbod van Modulari. Prachtig, duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

De hexagon en jouw innerlijke designer!

Een hexagon is een zeshoekvorm en als je meerdere van deze samenvoegt vorm je een honingraat! Strak, stijlvol en toch speels door de losse elementen. Stel je nu eens voor jouw wand prachtig gevuld met fototegels die niet alleen jouw verhaal, maar ook je lijfspreuken, favorieten afbeeldingen en meer kunnen laten shinen, want jij bent de designer!

Uniek & persoonlijk

Wanddecoratie met hexagon fototegels is volledig persoonlijk en uniek. Je vult je wand als het ware met storytelling over jezelf en je familie, vrienden, geliefden, trouwe viervoeters en prachtige (natuur)shots die je gaandeweg hebt gemaakt, want alles kan! Laat je innerlijke designer helemaal los gaan en met de ontwerptool van Modulari zie je direct heel eenvoudig het resultaat van je storytelling en daarmee van je enorm gave en unieke wanddecoratie!

Hexagon foto tegels

Tijdloos & stijlvol

De honingraatvorm en de luchtigheid van losse elementen creƫren een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Strak van design, maar warm en speels is het de ideale wanddecoratie die nooit gaat vervelen. Waar wacht je nog op? Neem direct een kijkje naar de voorbeelden van Modulari en doe inspiratie op voor jouw interieur!

Oneindig uit te breiden

Omdat jouw verhaal nog lang niet af is, bieden hexagon fototegels de mogelijkheid om oneindig uit te breiden. De honingraat zal groeien naarmate jij avonturen beleeft tijdens je reis door het leven. Misschien wordt het gezin groter en daar wil je toch best wat nieuwe fototegels van aan de wand? Met hexagon fototegels kan dit altijd. Hoe je avontuur zich ook ontwikkelt, de enige limiet voor uitbreiding is de ruimte aan je wand(en)!

Eenvoudig ontwerpen, bestellen en op te hangen

Aan alles is gedacht en gemak staat op nummer Ć©Ć©n! Met een krachtige ontwerptool, eenvoudig bestelproces en super handig magnetisch ophangsysteem maak jij in Ć©Ć©n, twee, drie je unieke wanddecoratie.

Selecteer je favoriete fotoā€™s, afbeeldingen en spreuken, ontwerp de totale honingraat, zie direct het resultaat, bestel en binnen een paar dagen kan je deze ophangen. Boren in de wand is niet nodig en door dit ophangsysteem kan je de hexagon tegels ook eenvoudig verwisselen. De opties zijn oneindig en design en gemak staan op Ć©Ć©n!

Kies voor een unieke, stijlvolle en prachtige wanddecoratie met hexagon fototegels van Modulari. Geniet iedere dag en deel de beelden van jouw avontuur, nu en in de toekomst!