Tegenwoordig brengen we veel meer tijd thuis door. Veel mensen vinden het om die reden belangrijk dat hun huis een beetje gezellig is ingericht. Ben je jouw interieur beu en wil je de boel een beetje opleuken? Lees dan deze blog en Bekijk ook de site voor meer inspiratie!

Zorg voor meer groen in huis

Sommige mensen houden ervan om elke week een nieuw bos bloemen op de tafel te zetten. Hierdoor kun je je interieur in één klap een stuk gezelliger maken. Kies bijvoorbeeld voor tulpen, die in het seizoen voordelig zijn en in diverse kleuren beschikbaar zijn. Je kunt een bosje bloemen mee naar huis nemen wanneer je boodschappen doet. Bloemen op tafel zijn een echte aanwinst; ze zorgen voor gezelligheid en laten je ontspannen én productiever zijn!

Kies voor tijdloze meubels

Om zo lang mogelijk plezier van je interieur te hebben, is het een goed idee om voor tijdloze meubels te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan teakhout, antraciet, raamdecoratie, etc.

Personaliseer je interieur met foto’s

Een van de makkelijkste en persoonlijkste manieren om je interieur op te leuken is door middel van een paar foto’s aan de muur of op de kast. Er is een groot aanbod aan fotoproducten, denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas laten drukken, plexiglas, aluminium, hout of door een tuinposter te maken. Door middel van de ‘moderne’ manier van foto’s drukken heb je wel persoonlijke foto’s aan de muur, maar is het effect wat frisser en strakker dan allerlei losse fotolijstjes. Het leuke aan deze fotolijsten is dat je ermee kunt variëren. Doe eens andere foto’s in het lijstje of verwissel ze van plek.

Knap je oude bijzettafel van teakhout op

Ben je helemaal uitgekeken op jouw oude Bijzettafel van teakhout? Misschien heb je ook nog wel een andere oude tafel staan die je graag wilt verven of opknappen. Oude meubels opknappen is een leuke tijdsbesteding, is voordelig en kan ervoor zorgen dat je interieur er in één keer heel anders uitziet! Je zou bijvoorbeeld een donkere kast in een lichte tint kunnen schilderen, zodat je interieur enorm wordt opgefrist. Meer licht in de woning kan hier ook aan bijdragen.

Geef je bijzettafel van teakhout een andere kleur

Je kunt meubels makkelijk in andere kleuren verven. Hetzelfde kun je ook met de muren doen. Je zou ze natuurlijk ook een ander behang kunnen geven. Verven is een klusje dat snel gedaan is en je interieur meteen een nieuwe uitstraling geeft. Om je interieur op te leuken kun je het beste kiezen voor muren en meubels in naturel kleuren. Deze kun je vervolgens combineren met kussens, vazen, decoratie en vloerkleden in andere kleuren. Kies je voor kleuren voor een specifiek seizoen? Dan kun je ze in de andere seizoenen vervangen voor passende kleuren. Hierdoor blijft je interieur fris.