Nooit meer op zoek naar je sleutels als je het huis binnenkomt of op het punt staat te vertrekken. Met een Nuki smart lock sluit je je woning op een veilige manier af, zonder dat je hiervoor een sleutel nodig hebt. Dit slimme deurslot installeer je eenvoudig en snel op je bestaande deurslot.

Hoe ziet een Nuki smart lock eruit?

Een slim deurslot van Nuki is een kastje dat je aan de binnenkant van de deur over het bestaande slot monteert. De sensor die in het kastje zit, wordt gekoppeld aan een app op de smartphone van al je huisgenoten die toegang moeten en mogen hebben tot de woning. Op het moment dat deze persoon met de smartphone in de buurt van de smart lock komt, zal het slot automatisch ontgrendeld worden. Er is dus geen sleutel meer nodig en je hoeft zelfs je telefoon niet uit je zak of je tas te halen.

Bepaal zelf wie er toegang heeft met een slim deurslot

In de Nuki-app geef je als beheerder aan wie er wel en geen toegang heeft tot je woning. Je kunt bovendien in een speciaal overzicht zien wie er gebruik heeft gemaakt van deze toegang, op welke momenten en hoe vaak. Op deze manier heb je dus volledig toezicht op alle binnenkomende bezoekers. Wil je de toegang verder optimaliseren dan is het eveneens mogelijk om de module spraakassistentie van de Smart Home-integraties aan te schaffen. Om hiervan gebruik te maken heb je naast de smart lock ook de Nuki bridge nodig. Dit geeft je tevens de gelegenheid om op afstand te zien of de deur inderdaad in het slot zit.

Met welke apparatuur werkt een Nuki smart lock?

De app voor de Nuki smart lock is op veel verschillende apparaten te installeren. Denk daarbij niet alleen aan de verschillende types en merken smartphones, maar ook aan de diverse smartwatches zoals de Apple Watch, de Garmin Watch OS, de Android Wear en de Huawei Watch.

Een uitgebreid assortiment van Nuki

Behalve de slimme deuropener heeft Nuki nog andere elektronische oplossingen in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld een deuropener voor de individuele appartementen in een appartementencomplex. Of een keypad, waarmee je door middel van verificatie van een vingerafdruk of toegangscode toegang tot je woning krijgt. Er is tevens een handzame sleutelhanger verkrijgbaar waarmee je met een simpele druk op de knop een slot opent of afsluit. Het verschil tussen de afstandsbediening en een sleutel is dat je bij onverhoopt verlies van de sleutelhanger, deze alleen in de app hoeft te deactiveren. Je hoeft dus geen nieuw slot te laten installeren, zoals bij de traditionele sleutel wel het geval zou zijn.

Veiligheid staat voorop

De Nuki-app is goed beveiligd en je hebt zelf de controle over het aantal mensen dat gebruik kan maken van het slot. Dit is een geruststellend idee. De smart lock wordt daarnaast regelmatig uitgebreid op veiligheid getest. En omdat het systeem over je bestaande cilinderslot wordt aangebracht, profiteer je van de veiligheid van je cilinderslot. Met daarbij de zekerheid van de gereguleerde toegang met het draadloze, slimme slot dat vanaf buiten niet zichtbaar is voor onbevoegden.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/smartlocks/nuki/