Maak jouw huis Paas-proof voor 2018!

Het is weer maart, dus het is weer tijd voor paasdecoratie in huis. Als je aan Pasen denkt, denk je aan pastelkleuren. Die kleuren vind ik bij anderen enorm leuk, maar zelf kan ik daar niet zoveel mee in mijn zwart-witte interieur. Daarom inspireer ik jullie in deze blog met de vijf leukste ideeën voor zwart-witte paasversiering in huis!

Idee 1: Stolp met oortjes

Glazen stolpen zijn leuk om mee te variëren en aan te passen aan de jaargetijden of de feestdagen. Met Pasen is het leuk om een nestje met eieren onder je stolp te leggen of om er een paashaas onder te zetten. Stiekem is deze glazen stolp met oortjes van de HEMA wel de schattigste paasdecoratie ooit! Kijk hier welke leuke paasdecoratie je nog meer kunt shoppen bij de HEMA!

Idee 2: Haasjesslinger als paasdecoratie

Haal de versiering voor Pasen in huis met deze DIY haasjesslinger! Pasen zijn tenslotte feestdagen, dus waarom zou er geen slinger aan de muur kunnen? Het leuke is dat je de slinger zelf maakt! Je kunt zelf kiezen hoe je de slinger wilt hebben: horizontaal of verticaal. Bij het bestellen kan je ook kiezen uit vier kleuren touw, zo past de haasjesslinger perfect bij jou thuis.

Idee 3: Kaart

Paasdecoratie hoeft niet een dure en grote verandering in je interieur te zijn. Paasversiering kan juist ook heel subtiel aangebracht worden. Denk aan een kaart met washi tape aan de muur of met een klem aan een memobord. De leuke paaskaart op de foto is van Gewoon te gek en koop je voor een prikkie!

Idee 4: Paastak met eieren

De traditionele paastak mag natuurlijk niet ontbreken in huis. Je kunt ze in een vaas zetten, maar wees eens creatief en hang de paastak voor het raam of boven de eettafel. In de paastak horen natuurlijk stylish verantwoorde eieren. Niet alleen de HEMA verkoopt leuks voor aan de takken, maar de Zeeman ook! De toffe zwart-witte eieren van de foto scoor je daar.

Idee 5: Hanger met veertjes en eieren

Deze versiering vind ik er zo leuk uitzien! Het lijkt wel een nestje aan de muur, haha. Ik vind de paashanger met veertjes en eieren een leuke variant op de hierboven genoemde paastak. Deze paasdecoratie is afkomstig van de Action en ook daar hebben ze nog meer leuke paasversiering. Ik spotte op de website ook een leuke krans voor Pasen!

Paasdecoratie is er tegenwoordig in ieders smaak. Je kunt een paastak versieren met zwart-witte eieren of heel subtiel paasversiering aanbrengen met een leuke A6-kaart. Kies voor paasdecoratie aan de muur of op tafel, maar kies bovenal iets dat bij jou past! Wil je zien hoe ik wat paasdecoratie heb aangebracht? Kijk dan op mijn Instagram: @karinstahome.

We zijn ook heel erg benieuwd naar jouw paasdecoratie in huis! Deel daarom ook zeker jouw leukste plekje in huis via Instagram en tag @Wonderewoonwereld.nl