Het is hoogzomer en iedereen zal weinig tijd binnen in huis doorbrengen. Dat betekent niet dat de radars in de hoofden van echte interieurjunkies stilstaan. Ook in de zomer speuren zij het internet af naar unieke meubels en stijlvolle woonaccessoires. In jouw speurtocht naar nieuwe meubels of tijdloze accessoires mag je de webshop van PIB Home zeker niet overslaan!

Bron: PIB Home

Het concept van PIB

PIB (Produit IntƩrieur Brut) is een Frans bedrijf en bestaat sinds 2010. De oprichters misten in hun zoektocht naar meubels een online woonwinkel waar zowel stijl als kwaliteit hoog in het vaandel stonden. Daarom werd besloten om zelf een webwinkel te openen. Hierin worden unieke producten aangeboden die een tijdloos en stijlvol ontwerp hebben. De producten worden door PIB geselecteerd en zij verkiezen uiteraard kwaliteit boven kwantiteit. Daarom bestaat hun collectie uit 600 producten, waardoor je altijd unieke meubels of een uniek accessoire koopt. Neem je een kijkje in de webshop? Je vindt er onder andere tafels, verlichting, stoelen, kasten en accessoires. Bovendien verkopen ze bij PIB Home meubilair en woonaccessoires passend bij een industriƫle stijl, een Scandinavische stijl en de Shabby Chic stijl. Dus voor ieder wat wils!

Bron: PIB Home

Mooie en praktische woonaccessoires

Woonaccessoires staan vaak in huis voor ā€˜de leukā€™, maar bij PIB hebben ze een gevarieerd aanbod in toffe woonaccessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Eerlijk is eerlijk: daar worden we gelukkig van! Vanzelfsprekend zorgen manden en dozen voor meer opslagruimte en kun jij kleine spulletjes een plek geven en altijd terugvinden. Ook klokken zijn praktisch en mogen niet als decoratie ontbreken in huis. Zo ben jij altijd op tijd voor jouw afspraken. Daarnaast wil je ook dat gasten in een opgeruimd huis binnenkomen, dus mag een kapstok in de hal niet ontbreken. En kies je voor een breder exemplaar, kun je bovenop nog hoeden, sjaals en wanten kwijt. Spiegels zijn ook zoā€™n woonaccessoire die niet mag ontbreken: kun je altijd even checken of je haar nog goed zit voordat je de deur uit gaat! Bijkomend voordeel is dat de spiegels de ruimte optisch groter laten lijken!

Bron: PIB Home

Industriƫle stijl

Bij een industriĆ«le stijl zijn de meubels, lampen en accessoires geĆÆnspireerd op ambachtelijke werkplaatsen en ziet men vooral robuuste producten terug in het interieur. Deze items mogen dan ook echt niet ontbreken!

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Scandinavische stijl

Design en Scandinavisch staat onlosmakelijk met elkaar verbonden. Meubels en accessoires binnen deze stijl zijn elegant en sober. Hieronder een selectie van producten met een Scandinavische stijl.

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Shabby chic

Het landelijke aspect haal je in huis met deze meubels en accessoires die de Shabby chic sfeer weergeven.

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Bron: PIB Home

Heb je zin om meer te lezen? Dan is dit iets voor jou!

De beste manier om stenen vloeren schoon te maken

De beste manier om stenen vloeren schoon te maken

Stenen vloeren zijn een klassieke en elegante keuze voor veel huizen en bedrijven. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar ze vereisen wel wat speciale aandacht als het op schoonmaken aankomt. Hier volgen enkele tips over de beste manier om stenen vloeren...

Lees meer
Hoe maak je een trampoline schoon?

Hoe maak je een trampoline schoon?

Een trampoline is ontzettend leuk voor kinderen. Hoewel een trampoline het beste is voor kinderen, kunne volwassenen er ook ontzettend veel plezier van hebben. Deze vermaak wordt het beste vervuld wanneer de trampoline in de beste staat wordt gehouden. Gelukkig zijn...

Lees meer