Het is voor een interieur met een warme uitstraling allang niet meer per se nodig om een tapijt op de vloer te leggen. Als je kiest voor een Belakos vloer zal je merken dat zoā€™n vloer door de kleur voor geborgenheid zorgt. Maar een PVC vloer van Belakos zorgt daarnaast ook voor uitstekende isolatie. Je zal op zoā€™n vloer dus niet snel koude voeten krijgen. Wie zo slim is om de PVC vloer op een vloerverwarming te leggen is helemaal verzekerd van een comfortabel warme ruimte. Je kunt deze vloerbedekking overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer.

De voordelen van PVC vloeren

Door in je huis PVC vloeren te leggen profiteer je van allerlei voordelen. Deze vloeren zijn namelijk leverbaar is ontelbaar veel dessins. Die worden met behulp van een speciale techniek op het vloeroppervlak geprint. De prints zijn haarscherp en geven de vloer een uitstraling die niet van echt is te onderscheiden. Een PVC vloer is daarnaast erg sterk en kan gemakkelijk 15 jaar meegaan. Je kunt er gerust met naaldhakken op lopen. Vuil en vocht zullen de vloer niet aantasten. Als het PVC erg vuil is geworden is de vloer gemakkelijk weer schoon te krijgen.

Flexibel en voordelig

Door de goede eigenschappen van PVC is zoā€™n vloer in het hele huis te gebruiken. Door een handig clicksysteem is het leggen van de vloer een fluitje van een cent, maar als je wilt kun je de vloer ook door een specialist laten leggen. Een PVC vloer is Ć©Ć©n van de goedkoopste soorten vloerbedekking. De vloerplaten zelf zijn niet duur, maar ook voor het leggen hoef je geen bijzondere uitgaven te doen. Een PVC vloer kan namelijk rechtstreeks op een andere vloer worden gelegd. Het is geen probleem als daar kleine oneffenheden in zitten.