Bij professionele, hoogkwalitatieve rolhorren die op maat gemaakt worden, denkt u wellicht aan hoge prijzen en lange levertijden. Bij LuxeHorren.nl laten we u zien dat het ook anders kan. Wanneer wij denken aan de prijs-kwaliteitverhouding, denken we niet alleen aan de kwaliteit. We houden de prijzen ook zo scherp mogelijk, zodat het voor onze klanten een aanzienlijk aantrekkelijkere investering wordt. Aangezien we zelf ook niet houden van lang wachten op iets dat we echt nodig hebben, verzenden we elke bestelling binnen zeven werkdagen. Op die manier weet u zeker dat u onze rolhorren binnen korte tijd al kunt monteren en kunt profiteren van uw aankoop.

Rolhorren op een manier die bij u past

Wij hebben er alles aan gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken een rolhor te bestellen die u nodig heeft. Zo vindt u instructies voor het opnemen van de exacte maten op onze website, kunt u ons inschakelen om te komen meten en vindt u alle mogelijkheden rond het bestellen en ontwerpen van rolhorren. Komt u er niet uit of zit u met prangende vragen, dan kunt u ons altijd een bericht sturen. Wij antwoorden u dan zo snel mogelijk en u kunt altijd rekenen op een vriendelijke, professionele medewerker die direct persoonlijk met u meekijkt naar de mogelijkheden. U kunt ons trouwens ook gewoon bellen, wanneer u geen zin heeft in een online chat of mail. Wel zo praktisch.

Bij ons vindt u luxe horren in alle soorten en maten, waarbij we graag aan de tekentafel gaan zitten om de perfecte hor voor uw situatie te ontwerpen Ć©n te maken. Onze luxe rolhorren zijn daarnaast gemakkelijk te plaatsen en kunnen we u drie jaar garantie aanbieden, aangezien al onze producten van topkwaliteit zijn.

Bestel vandaag nog uw rolhor bij ons

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen doen? Kijk dan eerst eens naar ons uitgebreide aanbod aan rolhorren en informatie op de website. U kunt er ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen, zodat we u direct te woord kunnen staan en samen naar de opties kunnen kijken.

https://www.luxehorren.nl/