De hotste trend in keukens is het gebruik van natuursteen als bekleding voor je keuken achterwand! Mensen combineren steeds meer natuurlijke materialen en stappen af van de traditionele witte glanzende tegels. De steenstrips zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals echt natuursteen en PVC en ze hebben zelfklevende eigenschappen. Het beste is dat je ze gemakkelijk over je bestaande tegels kunt plakken.

Een stoere en natuurlijke uitstraling

Steenstrips geven jouw keuken een stoere en natuurlijke look. Je hebt veel keuzes en opties om je keuken precies zo in te richten zoals jij wilt. Of je nu een moderne of meer traditionele uitstraling wilt, steenstrips kunnen aan al jouw wensen voldoen.

Hoogwaardige steenstrips voor iedere muur

Een geweldig voordeel van steenstrips is dat je ze bijna overal kunt gebruiken, behalve op plekken die direct in contact staan met water. Ze zijn perfect voor je keukenwand als je die natuurlijke uitstraling wilt hebben. Als je ze op muren met kalkverf, granol of spachtelputz wilt plaatsen, is het slim om montagekit te gebruiken zodat je ze ook stevig kunt bevestigen.

Super veelzijdig

Steenstrips zijn super veelzijdig en passen perfect bij een modern interieur. Je kunt ze gebruiken om je woonkamer een natuurlijke uitstraling te geven, en ze worden vaak geplaatst achter banken, bij de eettafel, of zelfs op cinewalls. Je kunt met steenstrips zelfs je toilet snel een stijlvolle make-over geven, waardoor het meteen de eyecatcher in je huis wordt. En als je een eigentijdse look voor je keuken achterwand wilt, zijn mozaĆÆektegels en zelfklevende natuursteenstrips een populaire keuze.

Gemakkelijk te installeren

Nog een groot voordeel van steenstrips is dat ze super makkelijk te installeren zijn. Ze hebben een plaklaag van 3M, dus je kunt ze gewoon zelf op elke binnenmuur plakken. Je hoeft geen dure professional in te huren om je keuken op te knappen.

Uniek 3D effect

Steenstrips geven je keukenachterwand een bijzonder 3D effect, waardoor het er levendig en aantrekkelijk uitziet. Hierdoor krijgt de muur meer diepte en textuur, waardoor het echt opvalt in je keuken.

Verscheidenheid aan materialen

Steenstrips zijn beschikbaar in diverse materialen, zoals natuursteen, aluminium en PVC. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Zelfklevende natuursteenstrips zien er bijzonder uit door hun verschillende kleuren en texturen, terwijl PVC en aluminium strips duurzaam zijn en snel geleverd kunnen worden.

Niet van echt te onderscheiden

Door steenstrips met voegen precies te plaatsen, kun je een authentieke baksteenuitstraling creƫren die bijna niet te onderscheiden is van een echte gemetselde muur. Dit geeft je keuken of andere kamers een realistische en aantrekkelijke look. Heb jij al steenstrips in huis?

 

https://isodeco.nl