Bent u net verhuisd, midden in een verbouwing of gewoonweg toe aan een nieuw interieur? Dan bent u het juiste artikel aan het lezen. In dit artikel geven we u namelijk 5 tips om uw huis een nieuwe inrichting te geven. Met deze tips kunt u vandaag nog inspiratie opdoen om zo snel mogelijk te kunnen starten met de inrichting van uw woning. Op deze manier zit u er binnen no time weer bij in een huis waarin u zich echt thuis voelt. Dat is immers niet onbelangrijk, dat echte thuis-gevoel. Lees maar gauw verder, want ook voor het creëren van dat thuis-gevoel hebben wij dé onmisbare tip.

Kies voor trendy meubels

Nu u toch bezig bent met het opnieuw inrichten van uw huis kunt u maar beter gelijk met de tijd meegaan. Verdiep u eens in de meubeltrends die u aanspreken en neem dit mee in uw besluit. Een meubeltrend die wij erg tof vinden is de opkomst van visgraat meubels. Visgraat meubels zijn de combinatie tussen klassiek en modern en passen helemaal binnen het plaatje van 2022.

Vergeet niet de planten water te geven

Geen enkele woonkamer kan zonder plant als u het ons vraagt. De groene kleur van een plant misstaat bij geen enkele muur en past bij werkelijk ieder interieur. Ook kan de aanwezigheid van een plant positieve invloed hebben op de kwaliteit van de lucht in uw woonkamer en daarmee kan de aanwezigheid van een plant dus ook positieve invloed hebben op uw gezondheid.

Woonkamer

Personal touch

Binnen uw interieur moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor een personal touch. Maak bijvoorbeeld een fotomuur met verschillende formaten en soorten fotolijsten. Verwerk persoonlijke herinneringen en andere warme momenten in deze fotolijsten om het interieur die persoonlijke touch te geven. Op deze manier creëert u echt dat thuis-gevoel waar eigenlijk iedereen wel naar op zoek is.

Een vloerkleed voor het warme gevoel

Buiten de persoonlijke touch kan een vloerkleed ook zorgen voor een warm gevoel van thuis. Bij ieder interieur past eigenlijk wel een kleed. Kies dus pas aan het eind van uw interieurinrichting een kleed uit, dan weet u zeker dat u het juiste kleed heeft.

Verlichting is belangrijker dan u denkt

Ook verlichting is natuurlijk ontzettend belangrijk als het gaat om het creëren van sfeer. Kies voor toffe lampen en bepaal de warmte van het licht. Heeft u een minimalistische inrichting? Ga dan voor iets minder warme lampen. Heeft u een warme/klassieke inrichting? Kies dan voor wat warmere lampen. Er zijn ook genoeg lampen op de markt die u kunt aanpassen om verschillende settingen te kunnen realiseren.

Kleine tip: Voor uw meubelen kunt u het best terecht bij Emob. Emob heeft namelijk een breed assortiment aan trendy meubelen die hoogstwaarschijnlijk ook bij uw interieur passen.