De zomer is in volle gang en hierbij genieten we volop van het zonnetje. Maar waar de zon buiten fijn is wil je het binnen in huis lekker koel houden. Hierbij is goede zonwering belangrijk. Van uitval zonnescherm tot markies en screen. Voor ieder raam is er een passende oplossing. Maar wat zijn de belangrijkste trends van dit seizoen? Lees meer in deze blog!

Luxaflex

Kleur bekennen met een uitval zonnescherm

EƩn van de meest voorkomende kleuren bij zonwering is op dit moment grijs. In de top meest verkochte kleuren zijn diverse tinten grijs terug te vinden. Egaal of in combinatie met een subtiele streep. Waar de kleur oranje jaren lang dƩ kleur voor een uitval zonnescherm is geweest, is deze kleur tegenwoordig minder populair. Bij het samenstellen van een zonnescherm kun je zelf kiezen uit een groot assortiment kleuren. Kies hierbij je eigen trendkleur voor jouw scherm!

Luxe en comfort: creƫer een compleet terras
Steeds meer worden het terras en tuin tijdens de warme zomermaanden omgetoverd tot een tweede huiskamer. Zonneschermen, terrasoverkappingen en comfortabele tuinmeubels zijn dan ook echte must en kunnen niet ontbreken bij zonnige dagen en lange zomeravonden. Voor meer comfort kiezen dan ook steeds meer mensen voor terrasverwarming of verlichting. Deze zorgen ervoor dat je comfortabel buiten kunt blijven zitten, ook tijdens de koudere avonden of latere uurtjes.

zonwering-zonsondergang

In harmonie

Het is belangrijk dat de buitenzonwering naast functioneel ook een harmonieus geheel vormt met je tuin en huis. Zorg dus dat binnen en buiten in dezelfde stijl zijn. Hierdoor word je terras een verlengstuk van je woning en wordt het een mooi harmonieus geheel. Heb je een strakke en moderne woonstijl in je interieur? Kies dan voor een strak antraciet uitval zonnescherm. Heb je juist een robuust en landelijk interieur? Dan kun je beter kiezen voor een lichter kleur doek zoals crĆØme of wit met een dessin.

Laat je adviseren door een specialist: INHUIS Plaza

Wil je een nieuw uitval zonnescherm of terrasoverkapping kopen? Laat je dan goed adviseren door een specialist. Ieder raam en terras is anders, waardoor er voor iedere situatie een ander soort buitenzonwering geschikt is. INHUIS Plaza is dƩ specialist in zonwering op maat en kan je goed adviseren welke buitenzonwering geschikt is in jouw situatie. Daarnaast bieden zij een meet- en montageservice aan waarbij de producten vakkundig gemonteerd worden. In de showroom kun je de verschillende zonweringsdoeken bekijken en voelen, zo weet je zeker dat de kleur mooi past in het geheel.