Niets laat een ruimte meer als thuis voelen dan de perfecte verlichting. Maar met zoveel verschillende soorten armaturen en lampen op de markt kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Wij helpen je op weg bij het vinden van het juiste licht voor elke kamer van je huis met onze gids voor spotverlichting.

Wat is spotverlichting?

Spotverlichting is een soort verlichting die het licht op een specifiek gebied richt. Het wordt vaak gebruikt om kunstwerken, architectonische kenmerken of taakverlichting te benadrukken. Spots kunnen zowel in- als opbouw zijn, en ze zijn er in verschillende stijlen, zodat ze in elke ruimte passen.

 

Waarom spotverlichting gebruiken?

Spotverlichting is een geweldige manier om diepte en dimensie aan een ruimte toe te voegen. Door het licht op bepaalde plekken te richten kun je een warme en uitnodigende sfeer creëren en toch voldoende licht geven om comfortabel te kunnen zien. Spotlights zijn ook een gemakkelijke manier om een kamer interessanter te maken zonder grote veranderingen aan te brengen. En omdat ze naar behoefte kunnen worden gericht, zijn spots ook een prima optie voor taakverlichting.

van den heuvel verlichting

Hoe spotverlichting in je huis te gebruiken   

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om spots in je huis te gebruiken. Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen:

 

In de keuken: kookeiland, onder de kast, boven de gootsteen, enzovoort.

In de woonkamer: open haard, boekenplanken, televisie, enzovoort.      

In de slaapkamer: hoofdeinde, leeshoek, enzovoort.In de Badkamer: make-up spiegel, enzovoort.

 

Waar kun je spots kopen? 

 

Er zijn vele lampenwinkel, specialisten en meubelzaken die leuke verlichting verkopen. Wanneer je een bepaalde sfeer wilt creeeren of iets specifieks wilt, kun je beter naar een specialist gaan. Van Den Heuvel verlichting is de speciaist die jou helt bij het kiezen van de juiste verlichting en het bepalen van de sfeer in je woning. Kom langs in de winkel voor passend advies of bestel je spots direct online.

Het maakt niet uit wat je stijl of budget is, er is een oplossing voor spots voor jou. Door overal in je huis spotjes te gebruiken, kun je een warme en uitnodigende sfeer creëren waardoor je huis echt als je home sweet home zal aanvoelen.