Je wil graag je muur wat opvrolijken? Denk dan eens aan een tegeltje met foto bestellen. Vind je je eigen muren in je woning ook zo saai? Mis je wat kleur of tekst? Dan zit er maar één ding op en dat is dat je de boel op gaat fleuren en dat kun je doen met bedrukte tegeltjes. Je kunt hierin allerlei kanten op. Aan welke quote moet je denken of wil je liever een foto? Het kan ook beide en dan kun je de muur mooi vol hangen als je daar van houdt. Laat je daarom eens inspireren en dan ontdek jij wat je mooi vindt en wat het voor jouw muur gaat worden.

De boel opvrolijken

Iedere dag stoor je je weer aan die lege en saaie muur. Daarom is het goed dat je er nu wat aan gaat doen en de boel op gaat vrolijken. Hang daarom wat leuke tegeltjes aan de muur, je kunt een thema kiezen, maar je kunt ook gewoon wat foto’s en quotes kiezen en dan zelf zien wat het gaat worden. Wat ook een leuk idee is, is dat het een familie muur gaat worden. Je kunt dan allerlei tegeltjes laten maken met allemaal foto’s van jou en je familie. Je krijgt dan een soort herinneringsmuur. Je kunt een foto met een mooi kader kunnen kiezen en dan kan het snel een mooi geheel vormen. 

Vakantie of geboorte?

Mooie herinneringen aan de vakantie? Die leg je ook graag vast en dan kun je de foto tegeltjes ook ophangen. Zo zie je het nog eens waar je al bent geweest en dan praat je er ook vaker over. Met een geboorte kan dat ook, je maakt mooie foto’s, plaats deze ook aan de muur en dan is het echt een persoonlijke muur. Momenten waar je samen over praat, waar je aan blijft denken en waar je nog vaak aan terug gaat denken. De saaie muur zal dan echt verleden tijd zijn, het is nu een mooi geheel en persoonlijk gebeuren geworden waar je graag naar kijkt.