Leven in de stad kan een hectische ervaring zijn. Tussen het ontwijken van voetgangers en het zoeken naar een parkeerplek is het een wonder dat iemand ergens op tijd komt. Maar met de Renault Zoe wordt het leven in de stad een makkie. Deze kleine elektrische auto is perfect om je in de stad te verplaatsen, en hij is nog milieuvriendelijk ook! In deze blogpost bekijken we een aantal redenen waarom de Renault Zoe de perfecte auto is voor stadsbewoners.

De Renault Zoe is een kleine elektrische auto die perfect is om je in de stad te verplaatsen. Hij heeft een actieradius van tot 315 km op een enkele lading, dus je kunt gemakkelijk komen waar je moet zijn zonder je zorgen te hoeven maken dat je met een lege accu komt te zitten.

Hoe lang duurt het opladen van de Renault Zoe

De Renault Zoe heeft een maximum laadvermogen van 22 kW. Om deze ten volste te benuten gebruik je voor de Renault Zoe een laadkabel type 2 geschikt voor 3 fase opladen tot 32 AmpĆØre. Hiermee laadt je de accu volledig weer op binnen 3 uur. De snellaadtijd ligt zelfs op een klein uurtje.

Wat kost een Renault Zoe?

De Renault Zoe is een subcompacte hatchback die volledig elektrisch is. De vanafprijs voor de Renault Zoe in Nederland is ā‚¬ 29.990. Dat is inclusief de subsidie van de Nederlandse overheid van ā‚¬4.000. Met de subsidie is de prijs van de Renault Zoe concurrerend met andere volledig elektrische auto’s op de markt. De Renault Zoe is een goede optie voor wie een betaalbare, milieuvriendelijke auto zoekt.

De Zoe is een perfecte auto voor in de stad, want hij kan gemakkelijk rondzoeven, heeft een grote actieradius en kan snel opgeladen worden. Hij is ook milieuvriendelijk want hij produceert geen uitstoot. Als je een auto zoekt die perfect geschikt is voor het stadsleven, dan is de Renault Zoe de ideale keuze.