peper- en zoutmolen rood

65,00 inclusief btw

handgemaakte kruidenmolens in essen zijn voorzien van het keramisch Crushgrind mechanisme en zijn geschikt voor zout en peper. aan de onderzijde kan het mechanisme op verschillende grofheden worden ingesteld. elke molen in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de onderzijde is naturel afgewerkt met enkele lagen olie. de bovenzijde heeft door de ronde vorm een fijne grip en is beschikbaar in verschillende kleuren: brandy red / forest green / damp green / bright blue / powdery pink / glossy black. elk item is verpakt in een zachte katoenen witte zak.

Artikelnummer: 1021-9 Categorieƫn: ,

Beschrijving

deze kruidenmolens in essen zijn voorzien van het keramisch Crushgrind mechanisme en zijn geschikt voor zout en peper. aan de onderzijde kan het mechanisme op verschillende grofheden worden ingesteld. elke molen in deze serie is net even anders van vorm en grootte want alles wordt door mij handgedraaid en geen stuk hout is hetzelfde. de onderzijde is naturel afgewerkt met enkele lagen olie. de bovenzijde heeft een ronde vorm en daardoor een fijne grip bij gebruik. deze bovenzijde – afgewerkt met voedselveilige verf en enkele lagen olie – is beschikbaar in verschillende kleuren: brandy red / forest green / damp green / bright blue / powdery pink / glossy black. elk item is verpakt in een zachte katoenen witte zak.

de tafelaccesoires zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt met veel aandacht en vakmanschap. natuurlijke variaties en onregelmatigheden maken deze items zo bijzonder. hout reageert op wisselingen in licht, temperatuur en vocht en veranderingen in kleur en vorm zijn een gevolg van een natuurlijk proces en dagelijks gebruik. met de tijd wordt hout gladder en zachter. de kleuren op de fotoā€™s kunnen door het beeldscherm licht afwijken van de echte kleuren.

Levertijd: 21 dagen

0/5 (0 Reviews)

Extra informatie

Afmetingen -6,5 × 16-17 cm