OXX Furniture

Mooie tafels waar prachtige verhalen ontstaan

De eettafel is de plek waar mooie herinneringen worden gemaakt, althans als het aan de makers van OXX Furniture ligt. Om je een handje te helpen hebben ze voor ons een prachtige selectie aan design tafels en houten eettafels gemaakt. Zo wordt een gezellige avond met vrienden nog gezelliger en ā€œquality timeā€ met de familie echt speciaal.

Een tafel voor het leven

Een eettafel is volgens Rory en Elaine veel meer dan een “fashion statement”. Het is de plek waaraan de kinderen opgroeien, waaraan je je eerste vriendinnetje bij je ouders voorstelt en waaraan je samen ouder wordt. Het is de tafel waar we feest vieren, lachen en huilen, waar we ruzie maken en het weer goed maken, maar bovenal de plek waar we samen herinneringen maken en prachtige verhalen schrijven.

generatie op generatie

Ambacht, kwaliteit en vakmanschap, daar staan de producten van OXX Furniture om bekend. In Oss weten ze namelijk wel van aanpakken. Hard werken en jezelf keer op keer uitdagen om jezelf te blijven verbeteren, dat is wat ze bij OXX Furniture al jarenlang doen. Het team heeft namelijk al 35 jaar ervaring in het maken van eettafels en dankzij de inbreng van de nieuwe generatie blijven ze vernieuwen. Zo weet je zeker dat je met een tafel van OXX Furniture een prachtige blikvanger in huis haalt.

Dit is de werkplaats van OXX Furniture

Oog voor detail en duurzaamheid

Elke tafel die bij OXX Furniture de werkplaats verlaat, kenmerkt zich door de fijne afwerking en oog voor details. Alle tafels zijn gemaakt van massief, goedgekeurd hout en worden met grote nauwkeurigheid behandeld. Eerst wordt het beste hout geselecteerd en geschaafd, daarna worden deze stukken verlijmd en geschuurd. Dan begint de echte ambacht! Noesten worden gestopt en de tafel wordt steeds gladder geschuurd. Pas wanneer alles echt perfect is gaat de tafel naar de spuiterij. Daar wordt de eettafel voorzien van een lak of kleur waardoor jouw tafel een leven lang meegaat.

“hout werkt”

Hout werkt, en dat doen Elaine, Rory en de rest van Team OXX Furniture ook. Met veel liefde, passie en vakmanschap doen ze elke dag waar ze energie van krijgen; prachtige tafels ontwerpen, maken en versturen. Daar worden wij uiteraard erg blij van! Niet alleen vanwege de prachtige ontwerpen die dit oplevert, maar juist vanwege het feit dat ze elke dag doen waar ze blij van worden. Dat is namelijk precies waar het in onze Wonderewoonwinkel om draait; zoveel mogelijk mensen stimuleren en helpen om hun dromen achterna te gaan en hun passie te volgen.

Echt teamworkĀ 

 

Elaine en Rory wonen samen met hun kids in Oss, daar komt ook de naam OXX Furniture (met dubbel X) vandaan. De werkplaats ligt op een steenworp afstand van hun huis, waar ze samen met de ā€œoudere generatieā€ het bedrijf runnen. Waar Rory de creatieveling is die alle ontwerpen tekent, zorgt Elaine juist voor sturing, structuur en visie. Hoewel ze beide hun eigen taken hebben, kunnen ze niet zonder elkaar. Samen werken ze ontzettend hard en zijn ze alleen tevreden met het beste van het beste. Een prachtige combinatie als je het ons vraagt! Daarnaast genieten deze twee hardwerkende kanjers in hun vrije tijd van ā€œfamiliy timeā€, een gezellige avond met vrienden en struint Rory graag rommelmarkten af naar unieke vondsten.

Oxx furniture

Mooie eettafels voor prachtige verhalen

De Makers

ontdek het verhaal achter de producten

Berben Design

Rogier maakt prachtige handgemaakte producten met een flinke dosis rock ‘n roll!

Brandt kaarsen

Met de geurkaarsen van Giselle is het wel heel makkelijk om in elke ruimte te genieten.

DD Creatives

Stefanie & Kelly brengen ons kleurrijke producten voor in huis uit HaĆÆti.

MoreCircular

Marten maakt het jou wel heel makkelijk om iets goeds te doen voor het milieu en je interieur.

Atelier Andrea

Andrea ontwerpt tijdloze en trendy Art Prints die opvallen in elk interieur.

Metalstuff

Dennis laat zet zijn liefde voor metaal om tot prachtige meubels voor jouw interieur!

Lampshapers

Angelique ontwerpt en maakt prachtige design lampen die elke kamer verlichten.

Style and stitches

Susanne maakt kleurrijke XXL Borduurwerken, elk met een eigen verhaal

Beeldbouw

Jet en Mark maken creatieve ontwerpen die keer op keer blijven verassen.

Oxx Furniture

Elaine, rory en het team maken massieve houten tafels met liefde en passie.

Creatief talent?

Ben jij het volgende creatieve meesterbrein die een plaatsje veroverd in onze winkel.