Deze rubriek is echt mijn favorietje, want wat komen we in onze zoektocht op Instagram toch te gekke schatten, vondsten en souvenirs tegen. Hoewel je de gekste verhalen hoort over Marktplaats: van mensen die betalen met vals geld tot mensen die neptickets voor concerten verkopen. De echte koopjesjagers prikken daar doorheen en weten op Marktplaats de tofste schatten te scoren! Zo ook Jeanine, die in deze blog haar prachtige Marktplaats parel vol trots aan jullie laat zien!

Bron: Jeanine Tukker

Ontmoet Jeanine!

Laat ik allereerst Jeanine aan jullie voorstellen. Deze dame is 22 jaar oud en woont samen met haar vriend Maikel in Noord-Brabant. In het dagelijks leven werkt Jeanine op het hoofdkantoor van Mercedes-benz op de afdeling Insurance. Sinds januari de 22-jarige te vinden op Instagram. Hier post Jeanine met erg veel plezier fotoā€™s van haar interieur. Het leukste aan haar account vindt ze het feit dat ze ook bij andere huisjes naar binnen kan kijken. Zo doet Jeanine ook weer nieuwe inspiratie op!

Bron: Jeanine Tukker

3 maanden zoeken

Jeanine was heel gericht opzoek naar deze Marktplaats schat. Bij verschillende Instagram accounts had ze al zoā€™n soortgelijke trolley gezien en ze was op slag verliefd! Ruim drie maanden heeft ze Marktplaats doorgespit, want steeds was de Jeanine niet tevreden over de prijs in combinatie met de kwaliteit of moest ze te ver reizen. Uiteindelijk vond de schatgraver het pareltje in Den Bosch. Hiervoor moest ze een half uurtje rijden, dus dat had ze er wel voor over! Gelukkig paste de Marktplaats schat makkelijk op de achterbank van de auto. De Brabantse heeft wel voorzichtig gereden voor het glas. Ze haalde de trolley op bij een vrouw die in deze karretjes handelt. De vrouw importeert de trolleys uit Frankrijk en gaat daar zelf marktjes af om deze pareltjes te scoren en door te verkopen. Jeanine betaalde 80 euro voor dit toffe item. Ze zegt zelf dat ze dit soort karretjes voor hele andere prijzen voorbij heeft zien komen op Marktplaats en dat 80 euro zeker een vriendelijk prijsje is!

Bron: Jeanine Tukker

Tussen kunst en kitsch

Van tevoren had Jeanine bedacht waar haar Marktplaats schat moest komen te staan. Het was 100% zeker dat de trolley naast de bank kwam te staanā€¦ Maar daar staat hij nu niet, haha. De interieurgek heeft ervoor gekozen om het karretje tegen een witte muur aan te zetten, zodat hij mooi tot zijn recht komt! De meningen van familie en vrienden zijn erg verdeeld. De ene vindt het prachtig en de ander vindt het vreselijk kitsch. Het belangrijkste is dat Jeanine er zelf blij mee is en dat is ze. Ze noemt de trolley ook wel de eyecatcher in haar interieur. Nog steeds denkt ze iedere dag minimaal Ć©Ć©n keer: wauw, wat een prachtige schat!

Karin

Karin

24 jaar | styling op de halve m2 heldin | TOP Blogger Wonderewoonwereld.nl | Zwart-wit-hout en bloemen&planten | ABN schrijvende achterhoeker |Ā Karin op Instagram

Heb je zin om meer te lezen? Dan is dit iets voor jou!