Op zoek naar een emaille mok, kop of beker?

Als jij op zoek bent naar de leukste emaille mokken, koppen of bekers, dan ben jij ook hiervoor bij Wonderewoonwereld.nl op de juiste plek. Bij ons vind je namelijk de mooiste handgemaakte mokken, koppen en bekers voor iedere situatie. Bij ons weet je zeker dat je een prachtige handgemaakte mok gaat kopen van goede kwaliteit en dat je ook nog eens je steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van mensen uit Haïti. Het emaille servies van DD-creatives wordt namelijk door de lokale bevolking gemaakt om zo een vak te leren en zichzelf te ontwikkelen.

 

Een emaille mok van hoge kwaliteit

Bij het kiezen van de perfecte mok is het natuurlijk van enorm belang dat de mokken van goede kwaliteit zijn. Bij Wonderewoonwereld.nl ben jij ervan verzekerd dat jij een emaille beker koopt die jaren lang mee gaat. De mokken zijn namelijk met veel liefde en passie gemaakt en dat vakmanschap zie je terug in de producten. Zo weten wij zeker dat je bij ons altijd de perfecte mok kan kopen, die bij je past.

 

Het kiezen van een goede mok, kop of beker

Tegenwoordig is de keuze vaak enorm, hierdoor kan het lastig zijn om een goede mok, kop of Beker te kiezen. Er zijn een aantal dingen waar je op kan letten tijdens het kopen. Zo is het handig om te weten waar de producten vandaan komen en hoe het productieproces eruitziet. Daarom is bij ons de keuze niet enorm, maar weet je wel zeker dat je naast een mooi product, ook een mooi verhaal in huis haalt. Daarnaast is het vaak handig om even te kijken naar het servies dat jij al hebt. Kies iets wat hierbij past. Met de juiste combinatie’s, ziet jouw beker er mooi uit en laat je jouw andere servies stralen als nooit tevoren. Als jij uiteindelijk toch nog twijfelt mag je altijd contact met ons opnemen via de chat functie. Of lees een van onze andere inspirerende blogs als je op zoek bent naar meer wooninspiratie.

Wonderewoonwereld.nl heeft een ruime keuze met verschillende kleuren en stijlen zodat jij een perfecte mok, kop of beker kan kopen. Onze designs zijn uniek en nergens anders te vinden. Door de ruime keuze zit er altijd wel iets bij wat bij jou past.

 

 

Waarom kiezen voor een beker van emaille?

Emaille is een van onze favorieten materialen en dat is niet zonder reden. Emaille is namelijk ontzettend sterk materiaal en ook nog eens waterdicht. Het wordt daarom al eeuwenlang gebruikt om mokken, bekers, vazen en nog veel meer te beschermen. Er wordt een soort coating, (meestal van glas), aangebracht om een ander materiaal te beschermen. Hierdoor wordt de mok of kop waterdicht en een stuk sterker. Omdat dit de beschermlaag is, is het ook van groot belang dat de kwaliteit goed is. Je wilt tenslotte lang van je emaille kop kunnen genieten. Bij lagere kwaliteit is er een kans dat de kop of beker na een bepaalde tijd gaat lekken. Onze bekers zijn hiervoor getest en gaan zeker mee voor een langere tijd.

 

 

Welke kop, mok of beker ga jij kopen?

In onze wonderewoonwinkel is de keuze niet enorm. Dit komt doordat wij stilstaan bij de makers van onze producten en alleen de mooiste producten met een goed verhaal voor jullie selecteren. Zo kun jij dus rustig de tijd nemen om de perfecte beker uit te zoeken en weet je zeker dat je goed zit. Heb je verder nog vragen over onze mokken of ben je op zoek naar ander emaille servies? Neem dan even contact met ons op, vinden we hartstikke leuk!

 

Meer wooninspiratie bekijken?

Industriële keukens van DB Keukens

Industriële keukens van DB Keukens

Industriële keukens zijn niet meer weg te denken uit het moderne interieurbeeld. Met hun stoere uitstraling en robuuste materialen combineren ze functionaliteit met design op een manier die zowel opvallend als tijdloos is. Bij DB Keukens begrijpen ze deze balans...

Een duurzame keuken? Zo doe je dat!

Een duurzame keuken? Zo doe je dat!

Wil jij in het nieuwe jaar wat duurzamer gaan leven? Implementeer duurzaamheid dan in elk aspect van jouw leven, zo ook in de keuken. Een duurzamere keuken kun je gemakkelijk bewerkstelligen met de beste inductiekookplaat en duurzame materialen. In dit artikel...

De perfecte keuken; hier moet je aan denken!

De perfecte keuken; hier moet je aan denken!

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in het huis. Het is immers de plek waar jij je eten bereid en eventueel ook een plek waar mensen samenkomen om te koken en te eten. Het inrichten van je keuken is één ding, maar optimaal van je keuken genieten zit hem in...